Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar trening

Sjećate li se Alena Macinića iz BB-a? Napravio je veliku transformaciju

Foto: Martina Popovčić, Davor Višnjić, Marko Lukunić/Pixsell
1/3
05.07.2017.
u 19:55

Svizac se na Instagramu pohvalio savršeno oblikovanim trbušnim mišićima, a objavio je i fotografiju iz 2015. kako bi se vidjelo koliko se promijenio

Alena Macinića publika se dobro sjeća još iz prvog Big Brothera, a u ovaj reality opet se vratio prošle godine.

Priznao je tada da je u Big Brother kuću ušao zbog novca, ali i zabave. Od prvog Big Brothera koji se kod nas prikazivao 2004. godine, štošta se promijenilo u životu uvijek dobro raspoloženog Alena Macinića. Postao je uspješan poduzetnik, a lani u lipnju uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom, produkt dizajnericom Livijom Filipčić. Osim toga Alen, poznatiji i kao Svizac, naporno je vježbao i očito pazio na ishranu te na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj se ističu savršeno istesani trbušni mišići.

Da pokaže kakvu je transformaciju napravio, uz fotografiju iz lipnja ove godine stavio je i fotografiju iz 2015. godine kada nije bio u takvom treningu. Sve se može ako se hoće, napisao je Alen, a obožavatelji i prijatelji čestitali su mu na ovakvom uspjehu. 

 

 

 

....ULTRA PERO LAKA KATEGORIJA...(sve se moze ako se to hoće)💪💪💪

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on

 

 

Komentara 14

MA
MatijaGubecGS
21:46 05.07.2017.

Ima toliko obaveza da je jedva našao malo vremena za sebe i svoje tijelo.

SE
sedam
20:21 05.07.2017.

Lice koje samo majka može ljubiti . Slijepa majka :-)

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
23:28 05.07.2017.

Boli me racku za tog nebitnog lika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije