Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA SLIČNOST

Maja ponosno objavila fotku s mamom, a svi tvrde samo jedno: 'Izgledate kao sestre'

Foto: Instagram screenshot
1/10
18.08.2020.
u 09:30

Majina omiljena ljetna destinacija je Istra, a sada se zaputila u Opatiju gdje se susrela s majkom Danicom.

Pozirajući uz svoju majku Danicu na obiteljskom susretu u Opatiji, Maja Šuput ostavila je sve bez riječi. Naime, 39-godišnja pjevačica na fotografiji grli majku koja joj toliko sliči da su fanovi ispod fotografije koja je prikupila više od 13 tisuća lajkova ustvrdili da izgledaju kao sestre.

Foto: Instagram screenshot

- Dan s mamom - kratko je napisala Šuput koja se ovo ljeto odmara od nastupa jer pandemija nije drugačije uredila, a ispod joj se s komentarom javila i pjevačica Lana Jurčević poručivši: "Mama je zgodnica".

Osmjesi od uha do uha dočarali su atmosferu ljubavi majke i kćeri, a komentari vjernih obožavatelja poput "Iste ste", "Imaš njenu karizmu", "Mislila sam da je sestra blizanka", "Kao curetak je" samo su se nizali.

Podsjetimo, Maja je neki dan sa suprugom Nenadom Tatarinom proslavila tri godine veze, a fotografija para za tu prigodu prikupila je skoro 25 tisuća lajkova.

1/16

- Prije točno 3 godine ušao si u moj život potpuno neočekivano, kad sam se najmanje nadala... iako je prošlo samo 3 imam osjećaj kao da se znamo cijeli život, a točno toliko ti želim da provedeš sa mnom Sretna ti godišnjica ljubavi moja - napisla je ispod fotografije.  Vjenčali su se nakon gotovo dvije godine veze u svibnju 2019. u Istri, a na svadbi su bili njezin najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić, dok joj je vjenčana kuma bila Lana Gadžo Čermak.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:46 18.08.2020.

Maja se naslikava po skupocijenim hotelima a njena firma uzima potpore od države, baš krasno, kao i Grubnić! Što mi sve financiramo!

MA
matkopeic
11:57 18.08.2020.

ne bih komentirao, no neda mi vrag. Sve je lako kada ti je tata Šuput. Majo, pevaj

Avatar Damating
Damating
10:37 18.08.2020.

Pa dobro mama izgleda, ako Gejrubnić tu nije umiješao svoje filtere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije