Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIJESNE CURE'

Madonna je ovom fotografijom pokazala koliko je brižna majka

Madonna
Foto: AFP
1/8
24.10.2017.
u 13:39

Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju koja prikazuje trenutke zabave s usvojenim kćerkicama – blizankama Stelle i Estere (5) i 11-godišnjom Mercy James.

Iako joj je 59 godina, kraljica popa Madonna osjeća se mnogo mlađe zahvaljujući svojoj djeci. Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju koja prikazuje trenutke zabave s usvojenim kćerkicama – blizankama Stelle i Estere (5) i 11-godišnjom Mercy James. Sve tri ih dovela ih je iz Malavija, baš kao i 12-godišnjeg sina Davida Bandu. Osim njih, Madonna je i biološka majka kćeri Lourdes (21) te sina Rocca (17).

- Bijesne cure spremne za akciju - napisala je Madonna pokraj fotografije sa svojim preslatkim curicama i dobila puno pozitivnih komentara.

A da je brižna majka prema svoj djeci, pokazala je i nedavno kad se zbog sina Davida preselila u Portugal. Mali David talentirani je nogometaš koji trenira u Benfici.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar mantra
mantra
14:31 24.10.2017.

Zena bez karaktera i morala!!!

Avatar southman
southman
14:21 24.10.2017.

Brižna mama javno nudi oralni sex onome tko upuca Trumpa !?

DU
ducatista
21:14 24.10.2017.

Vecernji list najgore novine na svijetu lazljive i manipulatorske odnosno masonske !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije