Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROSLAV ŠKORO

M. Škoro: Svojoj djeci sam samo tata koji im donosi hranu s placa

škoro (1)
Foto: Pixsell
1/3
29.05.2011.
u 10:00

– Neki su se već raspisali o mom honoraru, a ja ni ugovor još nisam potpisao. Odustao sam davno od čitanja članaka o sebi, samo bih se iživcirao. Jako se radujem novom projektu.

Dani mirovanja za poznatog glazbenika Miroslava Škoru najveća su nepoznanica. Nakon što se prošle godine okušao u voditeljskoj ulozi glazbeno-zabavnog showa “Država, selo, grad”, koji je sam osmislio, neumorni kantautor s užitkom je prihvatio još jedan televizijski izazov. Riječ je o novom glazbenom showu HTV-a “Pjevaj moju pjesmu” čiji će Škoro biti glavni voditelj.

– Neki su se već raspisali o mom honoraru, a ja ni ugovor još nisam potpisao. Odustao sam davno od čitanja članaka o sebi, samo bih se iživcirao. Jako se radujem novom projektu. Pred kamerama sam se uvijek dobro snalazio, pa voditelj sam postao još kao student na radio Osijeku, i to dobar. Emisija je vrlo dinamično zamišljena, ljudima će se sigurno svidjeti, a neću ni ja biti loš – šali se Škoro.

Audicije za show počinju već 5. lipnja u Biogradu, a natjecatelje ocjenjuje dvočlani žiri – glazbeni producent serijala Nikša Bratoš i urednica Tanja Tušek. U novoj glazbenoj poslastici HTV-a odabrani glazbeni talenti predstavljat će u svakoj emisiji po dva hrvatska grada koji će sudjelovati u natjecanju. Na kraju večeri glasovi publike i žirija odlučuju o tome tko ispada, a tko ide dalje, a grad pobjednik serijala dobiva novčanu nagradu koju će utrošiti u humanitarne svrhe. Na pitanje kako obitelj komentira njegov novi voditeljski angažman, uvijek iskreni Slavonac priznaje kako se o tim stvarima u kući puno ne raspravlja.

– Djecu previše ne zanima zašto se tata opet pojavljuje na televiziji. Sinu Matiji trenutačno je najvažnija glazba, jako mi nalikuje, danas više nego ikad vidim koliko smo slični. Neću imati ništa protiv ako krene mojim stopama. Kći Ivanu pak zanimaju neke druge stvari. Nisam ih nikad previše opterećivao svojim poslom. Za njih sam tata koji ide na plac, koji rado pomogne ako se taj dan u kuhinji nešto fino kuha i uvijek uskače u pomoć kad im trebam – kaže pjevač koji se još uvijek jednako raduje svakoj pohvali kao i na počeku svoje karijere.

– Ljudi koji me zaustave na cesti, kumice na placu koje me pitaju što novog spremam dobri su pokazatelj radim li nešto dobro ili loše. O ukusima se ne raspravlja, kritika uvijek ima, ali se njima ne zamaram previše.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar cluesblues
cluesblues
10:40 29.05.2011.

skoro jedino u hrvatskoj moze bit pjevacka \"zijezda\" - bez sluha, glasa i stasa, seoski tamburas sa svojim humorom sa vatrogasnih zabava....nekad, dok je u hrvatskoj jos postojala glazba, skoro nebi dobil gazu ni na nekoj seoskoj svadbi....

PB
predrag borna
10:59 29.05.2011.

Eventualno može proći na nekoj seoskoj vatrogasnoj zabavi....\"Humor\" mu je za k...c

OB
-obrisani-
10:17 29.05.2011.

Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije