Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se čestitke

Luka Šulić objavio rijetku fotografiju sa suprugom Tamarom: 'Blagoslov je imati te u životu'

Zagreb: Promocija novog albuma Luke Šulića
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/10
08.07.2022.
u 17:28

Par se zaručio na Novom Zelandu, a vjenčali su se 2017. godine što je Luka tada objavio na svom Instagram profilu. Za njihovu vezu otkrilo se 2015. godine kada su zajedno uživali na koncertu Massima Savića u Mariboru.

Violončelist Luka Šulić (34) proslavio je petu godišnjicu braka sa suprugom Tamarom, a tim povodom je na svom Instagram profile objavio njihovu rijetku zajedničku fotografiju.

-Takav je blagoslov imati te u životu- napisao je violončelist uz objavu, a brojni pratitelji uputili su im čestitke.

''Sretna godišnjica'', ''Čestitke'', ''Predivan par'', ''Želim vam puno ljubavi u godinama pred vama'', ''Divni'', ''Predivne fotografije'' ''Par iz snova'', ''Iskrene čestitke'', ''Sve najbolje'', pisali su pratitelji.

Par se zaručio na Novom Zelandu, a vjenčali su se 2017. godine što je Luka tada objavio na svom Instagram profilu. Za njihovu vezu otkrilo se 2015. godine kada su zajedno uživali na koncertu Massima Savića u Mariboru. Na vjenčanju je Tamara već bila trudna s njihovim prvim djetetom, sinčićem Valom, a godinu i pol nakon dobili su kćer Hanu. 

Obitelj je u ožujku prošle godine postala bogatija za još jednog člana kada je Tamara u njihovom obiteljskom domu rodila sina Lea.
Inače, Luka i Tamara žive mirnim obiteljskim životom te se ne pojavljuju često na javnim događajima.

VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mistborn
Mistborn
18:14 08.07.2022.

Sad svi čestitaju, a donedavno su two cellos proglašavali two geyos... ah, što su ti ljudi... te Grašo, te Boban, te cellosi... samo da se lupeta 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije