Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvate

Luka pokazao dom koji uređuje s Ingrid pa obožavatelje nasmijao gafom: 'Kad vam je žena tako lijepa...'

Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell, Instagram
1/8
14.06.2020.
u 11:23

Prema svemu sudeći Luka doista uživa u vezi s Ingrid, a to su primijetili i pratitelji koji su mu napisali da im se čini kako se u posljednje vrijeme udebljao.

Bivši kandidat showa 'Brak na prvu' Luka Budak i ekspertica za ljubavne odnose te spisateljica Ingrid Divković svoj su odnos, čini se, odlučili podići na višu razinu. Luka i Ingrid trenutno zajedno uređuju kuću, a građevinskim radovima, ali i jednim pehom Luka se pohvalio na Instagramu.

1/4

- Dame i gospodo, mene je otac uvijek u životu učio da 'jednostavne' poslove vezane za kuću radim sam, da uvijek pokušam i da nikada ne odustajem. Zato za većinu poslova vezano uz kuću ne trebam pomoć. Prije svega ostaloga želim reći da ja danas nisam bio sam - započeo je Luka uz kojeg je cijelo vrijeme bila njegova Ingrid.

- Kada te faktore uzmete u obzir dogodi vam se ovo što se meni, odnosno nama dogodilo. U jednom danu ofarbamo cijelu sobu i isti dan skidamo boju. Pitate se zašto? Kada ste zaljubljeni, a žena tako lijepa, deklaracije s proizvoda treba čitati više puta - kaže Budak.

Foto: Instagram screenshot

Prema svemu sudeći Luka doista uživa u vezi s Ingrid, a to su primijetili i pratitelji koji su mu napisali da im se čini kako se u posljednje vrijeme udebljao. - Kad mi žena dobro kuha - uzvratio je Luka. Koliko je sretna ne krije ni Ingrid koja je nedavno za RTL otkrila koliko joj se život promijenio u proteklih nekoliko mjeseci zbog showa 'Brak na prvu'.

Foto: Instagram screenshot

- Uz veliki iskorak u profesionalnom smislu dogodila mi se i neplanirana, ali po svemu sudeći, sudbonosna promjena u mom privatnom životu, koji sada eto više i nije toliko privatan. Dakle, zaključak je da mi je spomenuti show uvelike promijenio život, i to na bolje, na čemu sam istinski zahvalna - zaključila je Divković.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije