Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro raspoloženi

Luka Modrić podijelio obiteljske fotografije iz Disneylanda, obožavatelji oduševljeni: 'Sjajno vrijeme'

Foto: Instagram screenshot
1/10
26.08.2022.
u 17:36

- Kakvo sjajno vrijeme s obitelji u Disneylandu - napisao je Luka uz  fotografije iz Pariza na kojima veselo pozira s obitelji. Dobro raspoloženi pozirali su na nekoliko lokacija, a u jednom trenutku napravili su i zajednički selfie. Ispod objave ubrzo su se javili pratitelji i uputili im brojne komplimente te im poručili da se dobro provedu.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić (36) sa suprugom Vanjom (40) i djecom trenutno uživa u Parizu, točnije najsretnijem mjestu na svijetu- Disneylandu, a s pratiteljima je na društvenim mrežama podijelio nekoliko obiteljskih fotografija.

-Kakvo sjajno vrijeme s obitelji u Disneylandu - napisao je Luka uz  fotografije iz Pariza na kojima veselo pozira s obitelji. Dobro raspoloženi pozirali su na nekoliko lokacija, a u jednom trenutku napravili su i zajednički selfie. Ispod objave ubrzo su se javili pratitelji i uputili im brojne komplimente te im poručili da se dobro provedu.

Foto: Instagram
''Predivna obitelj'', ''Najbolji ste'', ''Divni'', ''Kakvo mjesto'', ''Obitelj'', ''Najbolji'', ''Legenda'', ''Uživajte'', ''Lijepo'', pisali su pratitelji.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Luka je nedavno Vanji na društvenim mrežama posvetio objavu, a za to je imao i poseban razlog. Naime, proslavila je rođendan, a priliku da joj javno čestita nije propustio njezin slavni suprug.

-Uvijek ti čuvam leđa, sretan rođendan, ljubavi moja- napisao je Modrić u opisu fotografije koja je nastala tijekom njihova ljetnog odmora.

Modrići su u braku od 2010. godine, a zajedno imaju i troje djece – 12-godišnjeg sina Ivana, 9-godišnju kći Emu te 5-godišnju Sofiju.

Dio godišnjeg odmora proveli su na našoj obali s Kovačićima s kojima ih veže veliko prijateljstvo, ali i kumstvo. Fotografije sa zajedničkog odmora, koji su najvećim dijelom proveli na Korčuli i manjim otocima u blizini, rado su dijelili sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije