Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olly Murs

Ludi provod: Poznati britanski glazbenik momačku je slavio na Hvaru i pozirao u grudnjaku

Foto: Facebook
1/5
21.06.2023.
u 14:35

Olly Murs dobro se zabavljao sa svojim prijateljima na našem otoku, a kako su se proveli otkrio je objavom na Facebooku

Naša obala, a pogotovo Dubrovnik i otok Hvar mnogim su svjetskim zvijezdama s godinama postale omiljene destinacije za ljetovanje, a ovog vikenda jedan poznati britanski glazbenik na Hvaru je odlučio proslaviti svoju momačku večer. S društvom se pjevač i tekstopisac Olly Murs dobro zabavljao na Hvaru, a potvrđuju to i fotografije koje je objavio na društvenim mrežama. 

- Malo zabava nikad nikoga nije ubilo. WOW kakav vikend s ovim legendama. Ne mogu se sjetiti previše toga od sinoć, pa evo nekoliko fotografija - napisao je 39-godišnji glazbenik i objavio je fotografije kako tulumari s prijateljima, a na jednoj fotografiji je čak pozirao s grudnjakom na sebi. Dečki su se zabavljati počeli još u zrakoplovu na putu do Hrvatske i tome svjedoči i fotografija na kojoj Olly pozira u boksericama, a njegov prijatelj u haljini. 

VEZANI ČLANCI

Glazbenik koji je poznat po pjesama "Dance With Me Tonight", "Dear Darlin'", "That Girl" te brojnih drugih hitova, ovo ljeto će izmijeniti bračne zavjete sa zaručnicom Ameliom Tank. Par je u vezi od 2019. godine, a dok je Olly bio na Hvaru njegova odabranica je djevojačku večer provela u Španjolskoj u Marbelli gdje je tulumarila s najboljim prijateljicama. 

 

 

Olly Murs je svoj glazbeni uspon počeo nakon sudjelovanja u šestoj sezoni  televizijskog glazbenog show X Factor 2009. godine, u kojem je bio drugoplasirani. Nakon nastupa, Murs je potpisao ugovor za RCA Records i Sony Music u Ujedinjenom Kraljevstvu, te Columbia Records u Sjedinjenim Državama. Godine 2010. Murs je izdao svoj istoimeni debitantski album, koji je ušao na drugo mjesto ljestvice albuma UK Albums Chart i dobio dvostruku platinastu nakladu. 

VIDEO Pišek o svojem odlasku u Srbiju: Meni se to najviše zamjera. U Srbiji su inkluzivniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije