Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasljednik Luke Modrića

Lovro Majer odao koji bend sluša točno prije izlaska na važnu utakmicu

Zagreb: Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmica Lige nacija
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/7
01.12.2022.
u 19:05

Talentirani Zagrepčanin i jedan od najboljih nogometaša svijeta kazao je kako se prije tekme opušta uz domaću i stranu glazbu, a na repertoaru bivšeg dinamovca je uvijek Colonia

Nogometaš Lovro Majer (24) hrvatski je reprezentativac i jedan od najboljih mlađih nogometaša u Europi. Najvažnije nogometne korake napravio je u Dinamu, a trenutačno igra na poziciji desnog veznjaka u francuskom Rennesu, gdje je prava zvijezda. Ljubitelji nogometa ga obožavaju, a mnoge zanima kakav je zgodni Zagrepčanin van zelenog travnjaka.To je pokušao doznati i Robert Knjaz u prvoj emisiji svog serijala „Knjaz kod Vatrenih“. Njemu je mladić kojeg nazivaju nasljednikom Luke Modrića priznao kako zna kuhati, a kada ima vremena rado eksperimentira s raznim jelima jer mu je to zabavno.

Odao je i kako nije neki plesač, ali tu grešku planira ispraviti jer mu je žao što se ne snalazi na plesnom podiju. A ispričao je i kako izgledaju pripreme prije važne utakmice. Iako većina laika misli kako dečki čavrljaju u svlačionici prije izlaska na teren, istina je da se svatko koncentrira i opušta na svoj način. Kod Lovre Majera taj ritual uključuje i slušanje domaće i strane glazbe, a na pitanje što konkretno voli čuti prije tekme, spremno je ispalio: -Coloniju!

Naravno, voli i druge bendove, među kojima su i RHCP. No, domaća mu je glazba posebno draga. Nažalost, nismo uspjeli doznati ima li djevojku i kakva ga cura može osvojiti, ali smo doznali da je jako ponosan na svoju dugu kosu. Samo se jednom u životu ošišao na kratko, i to u osmom razredu osnovne škole, a ta mu se frizura nikako nije svidjela.


 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Duupin
22:25 01.12.2022.

Lovro je nasljednik Modrića u Realu i reprezentaciji

Avatar southman
southman
19:31 01.12.2022.

Coloniu ??? Hahaha

TO
tonimusante
23:16 01.12.2022.

Igračina, volim ga stravično, a za Koloniju, bez komentara..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije