Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. rođendan

Lovro Majer ljubi lijepu manekenku: Kriju svoju ljubav

Foto: Pixsell, John Pavlish
1/18
17.01.2024.
u 21:50

Nogometni reprezentativac Lovro Majer danas slavi svoj 26. rođendan, a mi smo se prisjetili njegova ljubavnog odnosa s djevojkom Paulom Puškaš.

Nogometni reprezentativac i igrač njemačkog Wolfsburga Lovro Majer danas slavi svoj 26. rođendan! Mladi igrač prošle je godine iz francuskog kluba Rennesa prešao u redove Wolfsburga  za vrtoglavih 26 milijuna eura. Majer osim što je uspješan u profesionalnom, jednako tako uspješan je u privatnom životu i na ljubavnom planu je jako ispunjen.

Već nekoliko godina u ljubavnom je odnosu s manekenkom u usponu, inače magistrom ekonomije Paulom Puškaš. Detalje svoje ljubavi još uvijek nisu podijelili s medijima. Zajednički život golupčići su započeli u Francuskoj gdje je ona radila u jednoj kompaniji u odjelu financija i revizije. Nakon transfera u Njemačku, kako to obično biva s boljim polovicama nogometaša koje ih u stopu prate, i ona se ponovno preselila s Lovrom kako bi mu bila najveća podrška. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Foto: John Pavlish

 

Mlada Paula, iako je manekenka, svoj profil na društvenoj mreži Instagram je zaključala, a ondje je prati samo otprilike sedam tisuća ljudi. Ranije je znala objaviti i fotografije u dresu s Lovrinim brojem. Još uvijek nije poznato što je svom mladom dečku poklonila za rođendan, no sigurni smo da ga je razveselila. Tijekom Svjetskog prvenstva u Katru Paula je svog odabranika pratila i s tribina, a odjenula je i kockasti dres s brojem sedam, a bila je u društvu svoje prijateljice. 

 

VIDEO: Halid Bešlić žrtva je internetske prevate: 'Laž. Sve slično bit će prijavljeno'

Komentara 1

Avatar Sand
Sand
23:44 17.01.2024.

Pecala , pecala , UPECALA Lovru ((:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije