Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zafrkanti

Lovren uživa na našoj obali, a evo kojeg poznatog glumca je pronašao u moru

Dejan Lovren
Foto: Kristina Štedula Fabac/PIXSELL
1/6
23.07.2018.
u 10:26

Nogometaš je objavio video na Instagramu, a snimio ga je u moru u društvu glumca Enisa Bešlagića.

Zasluženi odmor nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, priuštio si je naš nogometni reprezentativac Dejan Lovren.

Krstari obalom i  gotovo svakodnevno prenosi pratiteljima na Instagramu svoje morske zgode. Jučer je objavio duhoviti video s jednim od omiljenih glumaca u regiji  - Enisom Bešlagićem. 

 

 

- Dame i gospodo, dva ronioca. Mi čuvamo obalu. To što vi mirno spavate u lukama mi čuvamo - rekao je Enis u videu koji je snimio s Dejanom u moru.

Glumac i nogometaš umirali su od smijeha dok su snimali ovaj video u moru, a kad je objavio snimku na Instagramu, Lovren je napisao pored nje:

Dejan Lovren
1/8

- Dva čuvara plaže. Sve smo pokušali, ali nismo mogli potonuti, valjda prazne glave, kao dvije bove.  Lovrenovi pratitelji na ovoj društvenoj mreži pohvalili su ga za duhovitost.

- Koji ste vi kraljevi, samo guštajte. Prave ste legende, uživajte - poručili su im obožavatelji.

>>Pogledajte doček Dejana Lovrena u Karlovcu

Ključne riječi

Komentara 6

MO
mobitel20
16:09 23.07.2018.

Bravo za Dejana i cilu ekipu! Odmaraj u prekrasnoj Hrvatskoj, a jugonacionalistima svih boja neka raste zavist i tlak,hehehe

ZA
zarkotih
17:25 23.07.2018.

Mujo i Haso.

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
12:02 23.07.2018.

Zamisli zivota ides po moru stavljas slike da svi gledaju onda pacenici na mob sjede i gladaju tudje zivote pa onda novinar to prenosi u novinamq pa to istp citas u novinamq di je tko i kaj je evo ja serem ako kog zanima kasnije stavim sliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije