Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne skrivaju sreću

Ljupka Gojić Mikić otputovala u grad ljubavi u omiljenom društvu: "Uvijek posebne"

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/14
24.02.2022.
u 20:20

Ljupka je objavila nekoliko fotografija i storyja te otkrila koliko uživaju, ali i koje su lokacije posjetile. Pozirale su kraj Eiffelovog tornja, posjetile muzej Louvre, Montmartre, Sacre Coeur i Moulin Rouge te uživale u francuskim specijalitetima.

Naša poznata bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić (39), a danas uspješna poduzetnica otputovala je sa svojim kćerima Janom Siennom i Milom Amelie u Pariz

Ljupka je objavila nekoliko fotografija i storyja te otkrila koliko uživaju, ali i koje su lokacije posjetile. Pozirale su ispred Eiffelovog tornja, posjetile muzej Louvre, Montmartre, Sacre Coeur i Moulin Rouge te uživale u francuskim specijalitetima.

Fotografije su oduševile i njezine obožavatelje, pa su se ubrzo nanizali brojni komplimenti, a pratitelji su im poručili da uživaju.

"Divne", "Pariz sa curama, na ovome zavidimo", "Uvijek posebne", "Kako uživate", Kako ste lijepe", "Slatkice", samo je dio komentara.

Foto: Instagram

Bivša manekenka prvi je puta u Pariz stigla kada je imala samo 17 godina, a iako je poharala modne piste Milana, Londona i New Yorka, u francuskoj prijestolnici nije mogla dobiti posao iako su joj govorili da je ‘tres jolie’, odnosno da je prelijepa.

-Kada sam kao klinka došla u Pariz Francuzima je bilo prilično teško izgovoriti moje ime tako da sam jedno vrijeme bila Lupka dok nisu otkrili značenje mog imena na francuskom i prekrstili me u Jolie- otkrila je svojedobno Ljupka, a upravo je 'Jolie' dio imena njezinog brenda 'Jolie Petite by Ljupka Gojić'.

Inače, Ljupka se prije nekoliko godina doselila iz Japana gdje je živjela s obitelji, a nakon uspješne manekenske karijere posvetila se svojem brendu  i slastičarnici na zagrebačkoj Knežiji gdje živi s obitelji. Bivša manekenka i danas slovi za jednu od najljepše odjevenih Hrvatica koja i najjednostavnije komade pretvori u odličnu modnu kombinaciju, a na društvenim mrežama prati ju preko 111 tisuća obožavatelja.

Poduzetnica je u braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem. Zaljubili su se još kao tinejdžeri, a imaju tri djevojčice- Janne Siennu, Milu Amelie i Mari Dane.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije