Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njen princ spasitelj

Lily Allen: Suprug Sam spasio me iz alkoholnog ponora

Lily Allen
pixsell
04.07.2011.
u 10:11

Pjevačica je priznala kako je obroke zamijenila alkoholom, a piti bi počela već oko tri sata poslijepodne.

Prije no što je upoznala Sama Coopera, za kojeg se početkom lipnja i udala, pjevačica Lily Allen imala je ozbiljnih problema s alkoholom. Priznala je kako je hranu zamijenila alkoholom i umjesto da stavi nešto na tanjur natočila bi čašu pića.

– Već oko tri sata poslijepodne počela bih razmišljati mogu li si natočiti čašu vina. Zaključila bi da su tri sata prerano, ali već sat poslije čaša je bila puna vina. Nisam ništa jela i obroke sam zamijenila alkoholom – rekla je pjevačica. Sam nije bio impresioniran njenim stilom života i učinio je sve da se riješi loših navika. Par će uskoro dobiti i prinovu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije