Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ariana kopljar

Lijepa kći Saše Kopljara osvaja modne piste, a trenutno ima samo jedan plan: 'Pauzirala sam neko vrijeme'

Zagreb: Modna revija Atelier 2023, revija Morana Krklec
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/9
25.10.2023.
u 21:00

Prošle godine progovorila je o tome kako je imati poznatog tatu dok se trudi stvoriti svoje vlastito ime

Ariana Kopljar (23), kći našeg poznatog voditelja Dnevnika Nove TV Saše Kopljara već godinama je vrlo uspješna u modnoj karijeri, a 2016. godine tako je nosila i reviju za poznatu kuću Dior, zajedno s Bellom Hadid. Od tada samo niže uspjehe na tom polju, a sada je za Novu TV priznala da je neko vrijeme bila pauzirala s modnom karijerom.

- Pauzirala sam neko vrijeme s modom jer sam se željela posvetiti studiranju - kazala je za Novu TV Ariana i dodala da trenutno neko vrijeme planira raditi samo u Hrvatskoj.

VEZANI ČLANCI

- Naravno, ako me netko pozove i to mi bude interesantno, otići ću, zašto ne - dodala je Ariana otkrivajući kako bi jednog dana voljela nositi Versaceovu reviju.

Studentica Ekonomije i digitalnog marketinga pojavila se na nedavnoj zagrebačkoj reviji dizajnera Luke Grubišića. Kći voditelja Nove TV i unuka poznate operne pjevačice Gite Šerman Kopljar u svijet mode ušla je slučajno kada je prije osam godina s majkom Renatom i bratom Franom tražila tenisice pa su je u trgovini zamijetili modni agenti. 

Prošle godine progovorila je o tome kako je imati poznatog tatu dok se trudi stvoriti svoje vlastito ime.

- Mnogi ljudi koji nisu do kraja upoznati sa svijetom manekenstva mogli bi pomisliti da su me modne kuće  primijetile zbog oca, a i ne bi u potpunosti bili u krivu kada bi u pitanju bio rad na hrvatskom tržištu, gdje gotovo svi znaju tko je Saša Kopljar - rekla je Ariana za Story.

No, ističe kako Diorovu reviju sigurno nije dobila zbog oca.

GALERIJA Brojni poznati došli na premijeru posljednjeg filma Lukasa Nole, supruga Barbara bila je posebno emotivna

Zagreb: Modna revija Atelier 2023, revija Morana Krklec
1/24

- Ali mjesta u kojima sam ja do sad radila su London i centar mode Milano, gradovi u kojima me nitko ne može povezati s mojim ocem, nisam dobila šansu hodati za najveću francusku modnu kuću Dior zato što mi je tata hrvatski televizijski voditelj - dodala je.

- Imam najbolje roditelje koji me podržavaju u svemu što me zanima, čime se bavim i čime bih se voljela baviti. Njima je taj svijet jako zanimljiv i znam da bi bili jako ponosni kada bi vidjeli da jednoga dana uspijem biti dio toga - ispričala je manekenka i dodala da joj majka Renata često daje savjete. 

- Često mi dijeli jako dobre savjete koje ja, kao jako tvrdoglava osoba, često ignoriram jer mislim da ja jedina znam što je najbolje za mene, ali s druge strane znam da mi želi najbolje pa neke savjete i poslušam kao što je na primjer dobra hidratacija kože i iznutra i izvana - dodala je tada.

VIDEO Ella Dvornik na sudu: Bivši muž Charles je tuži zbog kuće u Balama

Komentara 1

Avatar Maks:
Maks:
03:12 26.10.2023.

NAŠEG voditelja , zar ima i takvih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije