Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Lidija nakon okršaja s pratiteljem: 'Kada biste samo znali kako mi je bilo teško'

Foto: RTL
1/8
19.05.2020.
u 14:28

Podsjetimo, profesorica hrvatskog jezika i književnost nakon izlaska iz showa nastavila je komunicirati sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama

Kandidatkinja 'Braka na prvu' Lidija Stević nije pronašla ljubav u showu, ali je mnoge zainteresirala svojim pogledima na svijet. Instagram profil koristi kako bi motivirala i inspirirala pratitelje. Tako je i ovaj put podijelila kako pažljivo bira koga pušta u svoj svijet. 

"Kada biste samo znali koliko je teško bilo sagraditi moj mali svemir. Taj je svemir načinjen od mira, sreće i ljubavi. Godinama ga gradim i čuvam od naleta ljudskih nepogoda i pošasti. Kada biste samo znali koliko je teško bilo sagraditi moj mali svemir, shvatili biste zašto pažljivo biram tko može unutra" napisala je Lidija.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, profesorica hrvatskog jezika i književnost nakon izlaska iz showa nastavila je komunicirati sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama i pitala ih je što rade, a jedan pratitelj pitao je Lidiju ima li volje za išta drugo, jer volje za snimiti video koji im je davno obećala očito nema. Lidija je brzo i oštro odgovorila ovom pratitelju:

- Imam volje za puno stvari svaki dan. Recimo radim od jutra do kasno popodne pa treniram pa pišem pa se družim s prijateljima i obitelji. Od kud tebi pravo i ideja da mi ovim tonom postavljaš pitanje? Za video nemam volje jer ga ne stignem napraviti kako treba. Oprosti što sam perfekcionist  i što imam pravih obveza i pravog posla koji ću prvo napraviti, a o videu ću tek onda razmisliti i kad mi se bude dalo i kad budem imala volje ću ga snimiti, a možda i neću. Moj video, moja odluka i može mi se.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kruno60
kruno60
10:00 24.05.2020.

Profesorica hrvatskog jezika i književnosti! Jadni mi kad nam ovakvi odgajaju i uče djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije