Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to nikom nije uspjelo

Lepa Brena u jednom danu rasprodala Arenu i najavila novi koncert 7. prosinca 2024.

Zagreb:  Lepa Brena zapjevala s Aleksandrom Prijović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
06.12.2023.
u 15:36

– Prije svega, od srca hvala dragoj publici koja je uz mene, ne samo sada nego sve ove godine moje karijere. Doista sam oduševljena, vama u čast priredit ću spektakl koji će se pamtiti i to ne samo jednu večer. Zagrebe, vidimo se i 7. prosinca iduće godine – poručila je legendarna pjevačica svojim obožavateljima i čvrsto odlučila to obećanje i ispuniti

Lepoj Breni uspjelo je ono što nikome nije – u jednom danu rasprodala je Arenu godinu dana prije koncerta! Svojoj dragoj publici priredit ću spektakl koji će se pamtiti! Glazbenoj legendi Lepoj Breni uspjelo je ono što nije nikome do sada na ovim prostorima. U samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu i to točno godinu dana prije koncerta. 

– Prije svega, od srca hvala dragoj publici koja je uz mene, ne samo sada nego sve ove godine moje karijere. Doista sam oduševljena, vama u čast priredit ću spektakl koji će se pamtiti i to ne samo jednu večer. Zagrebe, vidimo se i 7. prosinca iduće godine – poručila je legendarna pjevačica svojim obožavateljima i čvrsto odlučila to obećanje i ispuniti. 

Lepa Brena uspjehe niže na svim poljima.Glazbena diva, čija karijera traje dulje od četiri desetljeća, može se pohvaliti s najviše odrađenih koncerata u regiji, najtiražnijim albumima, prepunim stadionima i arenama, stoga ne čudi da se za njezine koncerte uvijek traži karta više. 

Foto: Promo

Podsjetimo, Brena je nastupom na spektakularnom četvrtom koncertu Aleksandre Prijović izazvala delirij kod publike, koja je uglas pjevala njene hitove.

VEZANI ČLANCI: 

– Dobra večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom – poručila je Brena.

– Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu – poručila je emotivna Prijović.

– Hoćemo onu našu omiljenu – upitala je Brena nakon čega su zapjevale "Poželi sreću drugima", a cijela Arena je nakon pjesme skandirala Brenino ime. Zatim je uslijedio hit "Čik pogodi". Ni u ponedjeljak publika u zagrebačkoj Areni nije štedjela ni glas ni noge.

– Kako ne bih podržala moje Aleksandru i Filipa? Filip je u kratkom vremenu postao jedan od najboljih producenata na ovim prostorima i njih dvoje su napravili veliki posao u cijeloj regiji – kazala je Brena i prisjetila se kako je Aleksandru na početku karijere, još dok nije ni upoznala Filipa Živojinovića, vodila na koncert u Bugarsku, da upija atmosferu i vidi kako je nastupati pred 12 tisuća ljudi.

VIDEO: Ivica Todorić i Miroslav Škoro pjevaju 'Sude mi' 

Ključne riječi

Komentara 7

AL
AlfaMike
16:50 06.12.2023.

Muslimanka koja glumi da je srpkinja, a obožavaju je hrvati. Ko nas bre zavadi !

PV
prcko.vita
16:38 06.12.2023.

U ime svih onih žrtava Srpske specijalne operacije nad Vukovarom i Hrvatskom, hvala što toliko podržavate i financirate. Sigurno vas čeka svijetla budućnost.

SS
simpatican.simpa
16:38 06.12.2023.

Koordinirani medijski napad s istoka se nastavlja, što nam sve "braća" rade u našoj metropoli. Samo oni to "umeju" u regionu. S jedne strane svaka im čast kad imaju tako svekoliko podršku naših domaćih izdajnika, koji se prodaju za jeftinene pare, a a s druge strane žalosno i uzaludni je bio domovinski rat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije