Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak početak

Lepa Brena: Mjesecima sam jela kruh i jogurt, samo za to sam imala novca

Lepa Brena
Foto: Promo
1/6
12.01.2018.
u 10:59

U dokumentarcu o njenu životu, koji je prikazan na Prvoj TV , pjevačica je ispričala koje životno razdoblje joj je bilo najteži i koje rane nikada nisu zacijelile.

Na Prvoj TV prikazani su prvi dijelovi dokumentarca o životu jedne od najpopularnijih pjevačica bivše države – Lepe Brene.

Iskreno i bez uljepšavanja pjevačica je opisala kako su teški bili njeni počeci i kako se zbog nedostatka novca morala odreći sna da postane liječnica. Jedno od težih razdoblja bilo joj je ono tijekom studija turizma kada nije imala novca.

– Imala sam toliko malo novca, tek da platim stan i onda sam štedjela na hrani. Događalo se da mjesecima jedem kruh i jogurt. I ništa više. Možda bi uz to pojela i neku paštetu i margarin.  Nekako sam izdržavala i bilo me je sram reći da nemam što jesti – ispričala je pjevačica, a prenosi Blic. Nije bila odgojena tako da druge moli za pomoć jer su je učili da se sama izbori i zato nije ni prijateljima priznala u kakvoj je teškoj situaciji. 

– Najgora stvar je bila kad me prijateljica Olivera, koja je bila stjuardesa, pozvala na ručak. Prije odlaska k njoj najela sam se kruha kako se kod nje ne bih prejela. A onda, kad sam došla k njoj, mogla sam reći da nisam gladna, a zapravo mjesecima nisam imala pravi obrok. Mama nas je tako odgojila, nikada nije dala da odemo u goste i tamo se najedemo, mogli smo uzeti malo, kolača nikad nismo smjeli pojesti previše i nikako nismo smjeli tražiti još – prisjetila se u dokumentarcu. 

Glazbeni uzlet i slavu doživjela je 80-ih godina kada je bila na vrhuncu, ali život su joj obilježili i bolni i tragični događaji.

– Postoji nekoliko događaja u mom životu koji još uvijek bole bez obzira na to što je prošlo puno godina. Najgora stvar koja mi se dogodila bila je otmica djeteta. Danas o tome pričam bez suza, a to je uz smrt mojih roditelja otvorena rana na srcu koja boli istim intenzitetom godinama. Odlazak menadžera Rake Đokića i raspad Jugoslavije također su za mene neprežaljeni gubici – otkrila je najbolnije životne trenutke. 

Lepa Brena
1/14

Komentara 22

Avatar HLEBINSKO ČANGRIZALO
HLEBINSKO ČANGRIZALO
11:55 12.01.2018.

Hvala Bogu a već sam pomislio da danas nećemo imati nikakve vijesti s "dragog" nam bliskog istoka, ali VL ipak ostaje dosljedan i nastavlja sa svakodnevnim izvješćima iz njihove otadžbine !

FA
fake
11:23 12.01.2018.

Hvala vam vam na ovoj vijesti toliko bitnoj za Hrvate.

MI
misho32
11:13 12.01.2018.

u svakom broju neka ovakva važna vijest iz "regije" Koga to zanimaju te tako važne vijesti , a sa druge strane blokiraju i prešućuju informacije koje su nam važne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije