Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šetnja stradunom

Legendarni NBA košarkaš oduševljen je Hrvatskom: Sa suprugom pod rukom spremno je pozirao

Magic Johnson u društvu supruge prošetao Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/20
14.08.2020.
u 10:02

Zbog pandemije koronavirusa u gradu nema prevelike gužve, kakve smo navikli vidjeti na jugu Hrvatske, a član slavne generacije LA Lakersa ipak se odlučio pravilno zaštititi pa je na sebi većinu šetnje imao zaštitnu masku za lice.

Magic Johnson, jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena, u Hrvatsku je na odmor stigao početkom kolovoza, a nakon Splita, Visa i Nacionalnog parka Krka, legendarni sportaš stigao u Dubrovnik.

U poslijepodnevnim satima četvrtka svojom jahtom Aquila usidrio se kod Lokruma, a navečer je sa suprugom i prijateljima izašao u šetnju Stradunom.

Magic Johnson u društvu supruge prošetao Stradunom
1/11

Zbog pandemije koronavirusa u gradu nema prevelike gužve, kakve smo navikli vidjeti na jugu Hrvatske, a član slavne generacije LA Lakersa ipak se odlučio pravilno zaštititi pa je na sebi većinu šetnje imao zaštitnu masku za lice, a nije mu bilo mrsko ni pozirati našim objektivima.

Podsjetimo, kada su početkom kolovoza Splićani uočili legendarnog košarkaša na Rivi, kao da su zaboravili na sve preporuke Stože civilne zaštite te su pohitali prema Magicu, samo kako bi uhvatili ono što im je jedino bilo na pameti - fotografiju s jednim od najboljih košarkaša svih vremena. 

Magic je bio i više nego dobro raspoložen i rado je izašao s jahte i spustio se među fanove kako bi im ispunio želju, a upravo je to učinio i na Visu.

13.08.2020., Stradun, Dubrovnik - Magic Johnson, jedan od najboljih NBA kosarkasa svih vremena, koji je u Hrvatsku stigao na odmor prije nekoliko dana, u poslijepodnevnim satima svojom jahtom Aquila usidrio se kod Lokruma. Uvecer je izasao s suprugom i prijateljima u setnju gradom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nakon što je izazvao pomunju u Splitu, Magic se s obitelji i prijateljima uputio na Vis. Velebnu jahtu usidrio je malo dalje, a brodom je stigao do obale, gdje je ujutro obavio i tjelovježbu pa su poneki sretnici mogli vidjeti velikog Magica kako joggira na našem otoku. Nakon vježbe, zaputio se na brod kako bi došao do svoje jahte Aquilla, ali nije otišao prije nego li je ispunio želju svakom obožavatelju koji je htio ovjekovječiti taj trenutak. 

Na svojoj megajahti dugačkoj čak 85.6 metara došao je i do Šibenika kako bi uživao u jednom od naših najljepših Nacionalnih parkova - Krku

"Krka je prekrasna i ljudi su jako susretljivi. Vidim da su svi veliki ljubitelji košarke. Evo planiramo se još okupati pa idemo dalje", rekao je Johnson za Šibenik In

Dok su obitelj i prijatelji oko njega željeli uhvatiti predivni krajolik, Magic je samo uživao u pogledu. Oko njega ponovno nisu bili tjelohranitelji pa su obožavatelji još jednom imali priliku približiti se košarkaškoj zvijezdi kojoj ovo sigurno nije posljednja hrvatska destinacija.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:21 14.08.2020.

Legendarni NBA košarkaš oduševljen je Hrvatskom i veli da izgleda bolje nego indijanski rezervati u SAD ili favele u Brazilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije