Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI GUBITAK

Teški dani u obitelji našeg glumca, pratitelje ganuo objavom na Facebooku

Mislav Čavajda
Foto: Borna FilićPIXSELL
1/7
14.08.2020.
u 08:00

Emotivnom objavom na društvenim mrežama, glumac Mislav Čavajda oprostio se od važnog člana obitelji.

Nakon što je primio tešku vijest da je u 93. godini života preminuo njegov djed, televizijski i kazališni glumac Mislav Čavajda oprostio se od njega dirljivom objavom na društvenim mrežama koja je ganula mnoge.

- Dida moj, rijetko kad si bio u bolnici. Kada jesi, kao na ovoj slici, svejedno si bio vedar, strpljiv, dostojanstven, JAK. Jak kao Petar, iliti STINA. Imao si 82 godine kada si odlučio izvući kantu koja je upala u bunar. Spustio si se, uzeo kantu… E sad, trebalo je natrag iz dosta dubokog bunara. Selo je već tada napušteno, sam si, ne bi te netko čuo da si zvao upomoć. I sa svoje 82 godine, po principu odgurivanja leđa-noge, sam si izašao van - piše Čavajda u objavi ispod koje su usljedile poruke izražavanja sućuti.

Mislav Čavajda
1/5

- Takvog jakog i nasmijanog ću te uvijek pamtiti. Odlučio si nedavno da je dosta, da si svoje avanture proživio i hvala Bogu Svemir te u 93. godini bez boli i muke primio u svoja beskrajna prostranstva. Počivaj u miru, dide moj - zaželio mu je vječni spokoj, a u komentarima su se javili njegovi kolege i prijatelji. Među njima su sućut izrazili voditelj Duško Ćurlić i novinar Mislav Bago.

Podsjetimo, lani u rujnu Mislav Čavajda doživio je prometnu nesreću kada je na njega, dok je hodao Jurjevskom ulicom u Zagrebu, naletio 36-godišnji vozač. U KBC Sestre milosrdnice pristigao je s lakšim ozljedama glave te je tamo proveo pet dana, a zbog toga je bio spriječen igrati u premijeri 'Antigone'.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
09:05 14.08.2020.

I meni je umro deda pa niste pisli o tome,poznati glumac ha!

BR
branko7000
10:33 14.08.2020.

Sućut. Sezona je kiselih krastavaca. Razumijem. Niste napisali jel umro od corone. I uz put, anonimac sam, ali moja je mati umrla u 42. godini života, kad sam imao 6 godina. Zamislite moje emocije. A da, ja nisam glumac :(

NA
navijeke
09:38 14.08.2020.

Djedu neka je laka zemlja, ali... Poznati glumac, kome, osim članovima obitelji? Vidi se da je sezona kiselih krastavaca, ali što je previše - previše je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije