Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
39 godina razlike

Legendarni glumac svoju je odabranicu upoznao dok je konobarila, a sada ju je ponosno pokazao

The 73rd Primetime Emmy Awards in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
24.09.2021.
u 13:36

Legendarni glumac, Sir Patrick Stewart (81) prošetao je crvenim tepihom 73. nagrade Emmy u Los Angelesu u društvu 39 godina mlađe supruge Sunny Ozell

Legendarni glumac, Sir Patrick Stewart (81) prošetao je crvenim tepihom 73. nagrade Emmy u Los Angelesu u društvu 39 godina mlađe supruge Sunny Ozell, a on je za tu prigodu odabrao elegantni tamnoplavi sako, dok je njegova odabranica nosila upečatljivu haljinu boje lavande ispod koje nije nosila grudnjak.

Upoznali su se kada je Patrick radio na predstavi "Macbeth", a Sunny je u to vrijeme radila kao konobarica u obližnjem newyorškom kafiću. Vjenčali su se 2013. godine, a vjenčao ih je Patrickov prijatelj Ian McKellen. Par trenutačno živi u New Yorku i nema djece.

Iako se glumac nadao kako će njegovo vjenčanje ostati tajno, Ian je vijest slučajno otkrio tijekom nastupa u "The Jonathan Ross Showu". 

The 73rd Primetime Emmy Awards in Los Angeles Actor Sir Patrick Stewart and his wife, singer and songwriter Sunny Ozell, arrive at the 73rd Primetime Emmy Awards in Los Angeles, U.S., September 19, 2021. REUTERS/Mario Anzuoni MARIO ANZUONI
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– Kad dođe vrijeme da moramo ići na neka otmjena mjesta poput dodjele Emmyja ili BAFTE, i dalje se osjećam kao ona djevojka iz Rena u rukama džentlmena kao što je Patrick Stewart. I iskreno, nadam se da ću se tako osjećati zauvijek – priznala je Sunny te dodala kako se nikako ne može priviknuti na medijsku pozornost.

Inače, Patrick je nekoliko godina stariji od njezina oca, a jednom intervjuu za britanske medije otkrio je kako zbog toga nije bio sretan, ali ga je ipak nazivala svojim zetom.

– On je pun mladosti, a ja sam nekako stara duša pa se dobro slažemo i upotpunjujemo. On je u boljoj formi nego ja, što me katkada ljuti – našalio se Patrick, a par je sada pokazao koliko su stvarno zaljubljeni. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:23 24.09.2021.

Ovaj Patric Stewart izgleda isti u Zvjezdanim stazama, X-manu i danas, uvijek isti

MO
montello
14:30 24.09.2021.

Kpt jean luc picard

SA
Samson
14:25 24.09.2021.

E pa prepali ste me s objavljivanjem ove fotke kapetana Picarda! Čovjek je ipak u ozbiljnim godinama a kad se pojavio u članku Večernjaka, pomislio sam na najgore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije