Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara na moru

Latino diva u 55. godini oduševljava izgledom: 'Ti si kao vino, s godinama izgledaš sve bolje'

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/8
29.01.2022.
u 17:09

Salma Hayek Novom fotkom raspametila je obožavatelje, a na njoj pozira u plavom bikiniju. Kao i uvijek, njezin bujni dekolte se i ovaj put našao u prvom planu.

Holivudska glumica Salma Hayek (55), poput mnogih, 2022. godinu je započela odmorom. Već tjednima na Instagramu objavljuje fotografije s mora, no nije otkrila točnu lokaciju gdje se nalazi. 

Novom fotkom raspametila je obožavatelje, a na njoj pozira u plavom bikiniju. Kao i uvijek, njezin bujni dekolte se i ovaj put našao u prvom planu.

"Ako ste zaboravili donijeti novogodišnje odluke, siječanj još traje. Ja sam svoje donijela, ali dodajem ovo popisu", napisala je lijepa glumica iz objavu.

"Moja velika ljubav", "Uvijek predivna", "Zauvijek najljepša", "Jako, jako zgodna", "Savršenstvo", "Ti si kao vino, s godinama izgledaš sve bolje", "Kakva kraljica", "I ja želim ovo", "Najsavršenija žena na svijetu", nahvalili su je njezini obožavatelji.

Glumica je nedavno progovorila i o životnim navikama i o borbi sa skidanjem viška kilograma za potrebe snimanja novog filma "House of Gucci" u kojem također glumi i Lady Gaga, a interes za filmom je ogroman.

"Skinula sam jako malo. Jako ih brzo prikupite, ali toliko je vremena potrebno da ih izgubite. Uzimajući u obzir sve napravljene kilometraže i pritisak, moje je tijelo nevjerojatno ravnodušno. Ne smatram se nekom super zgodnom ženom, ali znam da mi ne ide loše u ovim godinama", rekla je glumica te naglasila kako to pripisuje meditaciji.

VIDEO>>Stihovi grupe Tram 11 na meti javnosti: Menart raskida ugovor s njima! "Odlučili smo povući album iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa"

 

Ključne riječi

Komentara 3

TS
tsurusaki
19:54 31.01.2022.

I ove od 20 isto izgledaju bolje s godinama, a ove od 55 ne primjećujem pa ne znam...

Avatar Marko
Marko
17:55 29.01.2022.

Dalibor Brun se ne bi složio..

Avatar Tombstone
Tombstone
17:37 29.01.2022.

Pa sad, tko je se sjeca kad je bila 20 godisnjakinja nasmijao bi se na ovakve izjave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije