Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Lana iz "Ruže vjetrova": Nikad si ne bi dopustila ljubavni trokut

Andrijana Saric
28.01.2012.
u 10:00

Splitska studentica Andrijana Šarić na svjetla reflektora i publiku naviknula se plešući u baletu “Ščelkunčik”. Poslije nekoliko uspješnih audicija 19-godišnjakinja je dobila ulogu Lane u seriji “Ruža vjetrova”.

Splitska studentica Andrijana Šarić na svjetla reflektora i publiku naviknula se plešući u baletu “Ščelkunčik”. Poslije nekoliko uspješnih audicija 19-godišnjakinja je dobila ulogu Lane u seriji “Ruža vjetrova”. Njezine scene, kaže, svaku večer s nestrpljenjem čekaju njezini najveći obožavatelji i kritičari, roditelji, prijatelji i dugogodišnji dečko Ivan.

 

Kako je izgledao vaš prvi dan na setu?

 

Snimali smo pred puno ljudi na otvorenom i bilo mi je malo neugodno. Stariji kolege puno su mi pomogli korisnim savjetima, pa sam sad opuštena i više se ne bojim nijedne scene.

Kako se opuštate poslije napornih snimanja?

Volim pomagati ocu u restoranu. Izmišljam i isprobavam nove recepte, a s dečkom mi je najdraže otići u šetnju ili kino. Kad sam kod kuće, brinem se za svoje ljubimce, dva psa i osam mačaka.

 

Kako biste reagirali da se nađete u ljubavnom trokutu kao Lana koju glumite?

 

Nikad si ne bih dopustila takvo što pa o tome i ne razmišljam.

Komentara 2

BA
bez.apetita
10:12 29.01.2012.

\'Nikad si ne BI?\' E, još ću i hrvatski iskrivit čitajući novine.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:06 28.01.2012.

Nikad si ne bih dozvolila ljubavni trokut ali ne iskljucujem cetverokut i jos neke paralelograme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije