Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preokret u karijeri

Lana Banely prije pet godina je otišla s HRT-a i rijetko se pojavljuje u javnosti, a sad je oduševila izgledom

lana banely
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/9
16.05.2023.
u 15:28

Bivša sportska novinarka i urednica 2018. godine oprostila se od televizijskog posla i odlučila na potpuni zaokret u karijeri

Aleksandra Dojčinović, jedna od naših najuspješnijih modnih dizajnerica prošlog je vikenda u sklopu svog Lei Lou butika u zagrebačkoj Ilici 15 otvorila pop up Optice La Vie, čije je otvorenje okupilo brojne poznate osobe.

Uz televizijsku voditeljicu Anu Radišić te bivšu Miss Hrvatske i prvu pratilju Miss svijeta Anicu Kovač, glumicu Petru Kurtela, Mariju Jerneić, Juditu Franković Brdar i Eciju Ojdanić, pojavila se i bivša sportska novinarka i urednica, a sada dizajnerica interijera Lana Banely. 

Lana se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, stoga je sve iznenadila svojim pojavljivanjem na ovom događanju. Za ovu priliku odjenula je crnu haljinu u kojoj je istaknula vitku figuru, a kombinirala ju je s jaknom od trapera i visokim kožnim čizmama.

Foto: Mario Poje

Inače, bivša sportska novinarka i urednica 2018. godine oprostila se od televizijskog posla i odlučila na potpuni zaokret u karijeri pa se posvetila dizajnu interijera. Završila je i studij za dizajn interijera pa se povukla iz javnosti.

Na svojim društvenim mrežama zna se pohvaliti svojim projektima i uspjesima.

Lana je otvorila svoj studio za dizajn LB Interior Design Studio u kojem sa svojim timom klijentima pomaže da ostvare svoju viziju doma. Inspiraciju za uređenje interijera Lana pronalazi u svojim klijentima, tako je naglasila kada je gostovala u emisiji Dom na kvadrat i dodala je kako s klijentima uvijek detaljno razgovara o njihovim željama i potrebama.

Podsjetimo, Lana je u sretnom braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, s kojim ima kćer Naomi i sina Adriana.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije