Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiva

Lady Gagu nikad niste vidjeli u ovako pristojnom izdanju

Lady Gaga
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.02.2017.
u 16:36

Pjevačica je na konferenciju za medije došla u elegantnoj sportskoj kombinaciji koju potpisuje modna kuća Versace, a cijeli styling je upotpunila torbom u obliku lopte

Glavna glazbena zvijezda ovogodišnjeg Super Bowla je Lady Gaga i tim povodom održana je i konferencija za novinare na kojoj se Lady Gaga pojavila u netipičnoj kombinaciji za nju.

S obzirom da nastupa na sportskom događaju Gaga se odlučila za sportsku elegenaciju i odabrala je suknju na preklop u crvenoj i modroj boji, a iznad toga je nosila sportsku majicu koja je bila prošarana s dvjema prugama u istoj boji kao i suknja.

Ova kombinacija nosi potpis modne kuće Versace čije je Lady Gaga zaštitno lice. Točka na i ovoj odličnoj Versaceovoj kombinaciji bila je torbica u obliku lopte za američki nogomet.

Neobično je vidjeti pjevačicu u ovakvom izdanju jer nas je u prošlosti navikla na to da nosi haljinu od svježeg mesa i da na glavi nosi prave umjetničke instalacije. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar samo Istina
samo Istina
23:37 04.02.2017.

Grozota od žene

VE
velikiimali
13:50 05.02.2017.

Nije neka ljepotica,izgleda kao Fani Stipković😂😂😂

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:35 04.02.2017.

Zivo me zanima sto ce ova napraviti Trumpu sutra pred stotine milijuna amera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije