Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne voli Božić

Lady Gaga na pozornici odrubila glavu Djedu Mrazu

'Lady Gaga in concert as part of the \'Monster Ball\' Tour at the RB Center, Raleigh, North Carolina. Photo: Press Association/Pixsell'
'E.M.Press Association/Pixsell'
17.12.2010.
u 21:02

Iako nije otkrila što je prouzročilo antipatiju prema Božiću i Novoj godini, Gaginu bijesu svjedočili su njezini obožavatelji preksinoć na koncertu u londonskoj Areni

Stefani Germanotta, poznatija kao Lady Gaga, prezire prosinačke blagdane. Iako nije otkrila što je prouzročilo antipatiju prema Božiću i Novoj godini, Gaginu bijesu svjedočili su njezini obožavatelji preksinoć na koncertu u londonskoj Areni 02. Američka pjevačica na pola koncerta lutki Djeda Mraza odrubila je glavu i vrisnula: “Mrzim blagdane! Sama sam i jadna, ti prokleta, debela lutko!” Poslije je ipak otpjevala prigodnu skladbu za sve poklonike skorih praznika.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:26 17.12.2010.

Haha! Kad žene žele glumiti buntovništvo onda dobiješ ladygaga!

OB
-obrisani-
22:56 17.12.2010.

did mraz nema nikakve veze s Božićen. A ova krava ne zaslužuje da je se stavlja u novine.

KR
krilnik2
22:10 17.12.2010.

A kako se zovu ti \"prosinacki praznici\"? I sto se mota taj djed mraz. Pa hanukah je odavno prosla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije