Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog posla

L. Hamilton i Nicole Scherzinger prekinuli četverogodišnju vezu?

lewis hamilton
PIXSELL
21.10.2011.
u 11:39

U srpnju su se pojavila šuškanja da se par zaručio, a 26-godišnji vozač formule izjavio je da još uvijek ne želi imati djecu jer je premlad za to.

Vozač formule 1 Lewis Hamilton i pjevačica Nicole Scherzinger navodno su nakon četiri godine veze odlučili da će biti najbolje da svatko krene svojim putem. Kako je rekao izvor, njihovi su rasporedi toliko pretrpani da par jednostavno više nije imao vremena za zajednička druženja.

– Još se uvijek čuju telefonom, ali to nije isto kao razgovor oči u oči. Već šest tjedana stvari izmiču kontroli, ali i prije su imali takvih problema pa ih možda prebrode i sada – izjavio je izvor za Daily Mirror.

U srpnju su se pojavila šuškanja da se par zaručio, a 26-godišnji vozač formule izjavio je da još uvijek ne želi imati djecu jer je premlad za to. Inače, Lewis stalno putuje po svijetu zbog svog posla, dok je Nicole smještena u Los Angelesu gdje nastupa sa svojom grupom Pussycat Dolls i sudjeluje kao članica žirija u "US X Factoru".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije