Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borbe za prevlast

Kristina poručuje: Igra tek sad počinje!

farma
Foto: PR FOTO
1/2
28.09.2015.
u 13:59

Dok Kristina sada uživa u vanjskom svijetu, kalkulacije koga izbaciti iz showa, tko bi mogao dogurati do finala i dalje su aktualne. Anna se nakon duela uvjerila kako i nije tako omiljena među farmerima kao što je i mislila

Farmerica koja se na Farmu prijavila jer, kako kaže, zabavno joj je činiti nemoguće, porazom u dvoboju završila je svoju farmersku avanturu. Anna Mišar, suparnica koju si je Kristina sama izabrala, bila je spretnija i brža i pobjedom se izborila za povratak na imanje. Iako je napustila Farmu na kojoj je provela brojne trenutke koje će zauvijek pamtiti, Kristina priznaje kako se veseli povratku svom stvarnom svijetu.

– Osjećam se vrhunski, jednostavno odlično. Sve bih opet jednako ponovila i ne bih mijenjala svoje postupke i samo bih htjela reći da igra tek sad počinje. Sačuvala sam sve u što vjerujem i bila sam svoja kako sam i obećala svojoj obitelji i prijateljima, časna i poštena, a to je važnije od svog novaca ovog svijeta. Ja sam sretna zbog toga – rekla je Kristina koja je na Farmi stekla puno novih prijatelja, a od farmera se najviše sprijateljila sa Sarom.

Anna i Anamarija same protiv ostalih farmera

Dok Kristina sada uživa u vanjskom svijetu, kalkulacije koga izbaciti iz showa, tko bi mogao dogurati do finala i dalje su aktualne. Anna se nakon duela uvjerila kako i nije tako omiljena među farmerima kao što je i mislila. Jedina saveznica sada joj je Anamarija. – Možda je vrijeme da čak i odemo – povjerila joj se Anamarija, no Anna se s njom nije složila. – Nije to da smo gubitnice. Izašle bi mi kao pobjednice, ali ne bih im htjela to priuštiti – kazala je Anna. Dodaje kako je i ona umorna te ne može spavati zadnja tri dana zbog cjelokupnog razmišljanja.

Kakav su pakt sklopile Anna i Anamarija i kome će Kristina ostaviti farmu u naslijeđe, doznajte u večerašnjoj epizodi, jer izbor novog Gazde možda će ponovno promijeniti situaciju snaga u kući.

>>Anna izbacila Kristinu s Farme: 'Ne mogu me se tako lako riješiti!'

>>Nakon burne večeri Blaženki prekipjelo: 'Ovom raspašoju treba stati na kraj!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije