Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superpotjera

Krešo obećao natjecateljici da će joj obnoviti fasadu, pa Kotiga dodao: 'Ne, ne'

Superpotjera
Foto: Renato Branđolica/HRT
1/18
10.04.2023.
u 11:59

U jučerašnjoj emisiji prva je nastupila profesorica Ružica Ćurić iz Adamovca koja je istaknula i kako bi osvojeni iznos željela uložiti u obnovu fasade koja se uništila u potresu. To na kraju nije uspjela, a Lokas se osvrnuo na obećanje lovaca.

U jučerašnjoj Superpotjeri nitko od natjecatelja nije uspio pobijediti lovce, a prva se u tome okušala profesorica Ružica Ćurić iz Adamovca koja je istaknula i kako bi osvojeni iznos željela uložiti u obnovu fasade koja se uništila u potresu. Lovac Krešimir na to joj je rekao da će on i njegovi kolege doći i sami besplatno napraviti fasadu ako je sustignu na ploči i ne uspije osvojiti novac. 

- Ne, ne, ne, imam ja za raditi fasada u svom životu - kroz smijeh je dodao Dean,a potom se dogodilo i da su je lovci sustigli.

Naime, Ružica se dobro držala u prvom krugu, u kojem voditelj Joško Lokas postavlja najviše pet pitanja s višestrukim izborom, a svaki točan odgovor donosi 500 eura, Ružica je točno odgovorila na tri pitanja i osigurala iznos od 1500 eura. Zatim je odabrala borbu protiv svih pet lovaca Morane Zibar, Deana Kotige, Mladena Vukorepe, Svena Marcelića i Krešimira Sučevića Međerala za iznos od 25.000 eura i 56 sekundi koje su lovci zatražili. Ostale su joj samo četiri sekunde prednosti.

Između ostalog, nije znala da je George Washington na slici Emanuela Leutzea i da predvodi prelazak preko rijeke Delaware te nije znala da je jarac horoskopski znak ako istovremeno odbrojavate sekunde do svog rođendana i do Nove godine.

No nakon što su je lovci pobijedili, na njihovo obećanje osvrnuo se voditelj Joško Lokas.

- U ovom raspletu ima jedan prekrasan trenutak, a to je Krešimirovo obećanje. Nevjerojatno, ali u Adamovec ide svih petero lovaca kojima ćete vi platiti pive i onda ćete vi gledati kako oni farbaju fasadu - rekao je. 

- I ja isto pričam gluposti - našalio se Krešo na to.

Podsjetimo, novi HRT-ov kviz na rasporedu je nedjeljom navečer na Prvom programu, a u njemu se natjecatelji bore protiv svih pet lovaca.

VIDEO Natalija Prica o suradnji s Milanom Bandićem: Da konačno zatvorimo tu priču

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije