Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac najavio

Goran Navojec: Bit ću okrutan, došao sam izliječiti svoje komplekse!

'05.06.2010., Zagreb - Okuoljanje motorista,The Actors. Goran Navojec i Larisa Lipovac sa sincicem.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
26.09.2014.
u 14:47

Show 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV otvorit će članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen...

Show 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV otvorit će članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen.

Žiri će se u prvoj epizodi showa transformirati u glazbene ikone i tako nas uvesti u show u kojem ćemo gledati nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja showa: Marija Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić Mineje, Ronalda Brausa, Andreje Andrassy, Jasne Palić Picukarić, Giuliana i Baby Dooksa.

- Bit ću okrutan, došao sam izliječiti svoje komplekse, osobito prema kolegama iz dramske sekcije, bit ću neumolijv. Milosti ne tražim, niti bih im dao, izjavio je član žirija Goran Navojec. Što će njemu, kao i ostalim članovima žirija biti presudno pri ocjenjivanju – glumačke, imitatorske sposobnosti, koreografija ili pjevački talent, te tko će od natjecatelja najbolje objediniti sve navedeno i zaraditi maksimalni broj bodova u prvoj emisiji, saznat ćemo uskoro u zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV.

>>Kuha, pjeva, šopingira i nasmijava ljude. A k tome je još i vraški zgodna

Komentara 3

BL
blokiran
23:03 26.09.2014.

meni nije jasan ovaj naziv emisije -.kako lice može zvučati,i već iz toga mogu zaključiti da je to neka malo žešća debilana

SE
sestrićna
14:11 26.09.2014.

odreda hrvatine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije