Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša slika obitelji

Kraljici je dosta, ovo je naredila Harryju i Meghan

Foto: PA/Pixsell
1/7
21.12.2019.
u 21:00

Kraljica Elizabeta želi popraviti narušeni imidž kraljevske obitelji u javnosti.

Kraljici Elizabeti njezini članovi obitelji ove godine priredili su brojne probleme i zadali joj dosta glavobolje.

U prvom dijelu godine za probleme bili su zaduženi Meghan Markle i princ Harry, a drugi dio godine titulu omraženog člana ponio je princ Andrew. Meghan i Harry bili su puno puta prozivani od britanske javnosti koja im je zamjerala da su rastrošni i ne razmišljaju o ekologiji za koju se toliko inače zalažu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa teško su se nosili s kritikama, pa su odlučili otići šest tjedana na godišnji. Odlučili su prekršiti i tradiciju i Božić neće provesti s  kraljicom nego Meghaninom mamom Dorijom, iako bi se taj scenarij sada mogao promijeniti. Naime, otkrilo se da je princ Andrew bio upleten u veliki pedofilski skandal u kojem je jedan od glavnih 'igrača' bio njegov prijatelj Jeffrey Epstein.

Foto: PA/Pixsell

Kraljica Elizabeta odmah je reagirala na te optužbe i sina je makla sa svih kraljevskih dužnosti. Sve to je naštetilo imidžu kraljevske obitelji i zato je kraljice, pišu mediji u Velikoj Britaniji, naredila  Harryju i Meghan da se što prije vrate kući.

Želi javnosti pokazati kako odnosi u obitelji nisu narušeni i želi popraviti ovu lošu sliku.  Navodno je Harry pristao na bakinu molbu i na povratku je iz Ameriku u Englesku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije