Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnosi su napeti

S Meghan i Harryjem nitko iz obitelji ne razgovara niti im šalju poruke

Foto: PA/Pixsell
1/5
21.11.2019.
u 22:00

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili su šest tjedana biti na odmoru jer su u zadnje vrijeme pod velikim pritiskom i Božić neće provesti s kraljevskom obitelji.

Nitko iz kraljevske obitelji ne komunicira s princom Harryjem i Meghan, ne zovu ih niti im šalju poruke - izjavio je izvor blizak kraljevskoj obitelji za People.

Prošli mjesec vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u dokumentarcu su otkrili kako se teško nose s pritiskom javnosti i teretom kraljevskih obveza. U dokumentarcu koji je sniman tijekom njihovog posjeta Africi Meghan je rekla kako je nitko ne pita ni kako je. Njihovo javno priznanje kako im je teško nije im pomoglo da poprave odnose s ostalim članovima kraljevske obitelji koji su narušeni od trenutka kada je Meghan postala članica ove obitelji.

Meghan je priznala kako se teško nosi s lažima koje britanski tabloidi pišu o njoj i kako  su pod velikim pritiskom zbog svega. Britanski mediji izvijestili su kasnije kako je princ William bio jako zabrinut za brata i Meghan nakon ovog dokumentarca, ali njihov odnos je i dalje poljuljan i ne razgovaraju. Kate Middleton nakon dokumentarca javila se Meghan i ponudila joj je pomoć u želji da svi budu opet u dobrim odnosima i ok.

Bez obzira na taj  pokušaj odnos među braćom i dalje je isti i ne razgovaraju. Meghan i Harry od ponedjeljka su šest tjedana na odmoru i u tom periodu će otići  u Ameriku u posjet Meghaninoj mami Doriji, a s kraljevskom obitelji neće proslaviti Božić. Kraljica Elizabeta je dala podršku Harryju, ali  tek prošli tjedan je saznala da će Harry s obitelji Božić provesti u Americi. To što neće doći u Sandringham, tvrde poznavatelji odnosa u kraljevskoj obitelji dokaz je razdora među braćom.

- Kraljica sigurno ne bi imala ništa protiv da im se Doria pridruži za Božić. Uostalom Meghan je u svojoj obitelji bliska samo s mamom s kojom će provesti dosta vremena u narednim tjednima pa ne vidim razlog zašto za Božić ne bi bila s kraljicom i ostalim članovima obitelji - kaže Phil Dampier koji je pisao knjige o kraljevskoj obitelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije