Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak "Zvijezde pjevaju"

Koje iznenađenje! Evo tko nastupa u novoj sezoni

Ana Rucner (1)
Foto: Promo
05.02.2014.
u 16:25

Poznata su imena natjecatelja ovog glazbenog showa. U novoj sezoni došlo je do promjena u žiriju i umjesto Rajka Dujmića, Vanne i Ksenije Erker gledat ćemo Zrinka Tutića i Zdenku Kovačiček.

Nakon dvije godine stanke na HRT se vraća show “Zvijezde pjevaju”, a doznali smo i imena parova koji će se natjecati. Neka imena smo već susretali u ovoj glazbenoj emisiji, dok se neki prvi put susreću s ovim formatom. Donosimo vam imena zvijezda i njihovih glazbenih mentora.

Glumac Filip Juričić bit će pod mentorskom paskom pjevačice Maje Vučić, glumica Lana Barić pjevat će tako sa Sašom Lozarom, glumica Petra Dugandžić s Ervinom Baučićem, Ana Rucner sa suprugom Vladom Kalemberom, voditeljica Martina Validžić s Ricardom Loqueom i redatelj Miran Kurspahić s Renatom Sabljak. Ovoj listi trebao bi se pridružiti i HRT-ov voditelj Mirko Fodor kojem bi mentorica bila pjevačica Danijela Martinović, ali doznajemo da ovaj par još nije potvrđen.

Isto tako, kako doznajemo, poznata su imena još dva mentorska para, a to su, kako se već nagađalo, Emilija Kokić i Marko Tolja, a u petak će biti poznata i imena poznatih s kojima će okušati sreću u ovom showu. Promjene su se u ovoj sezoni dogodile i u žiriju.

Ksenija Erker, Vanna i Rajko Dujmić nisu više dio žirija, njihov posao ove sezone obavljat će Zrinko Tutić i Zdenka Kovačiček, a jedini “stari” član žirija je operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov.     

>>Natjecanje zborova izbacuje s ekrana show "Zvijezde pjevaju"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije