Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogodilo se

Kliknuli na prvu i povukli se u sobu: 'Ja ću tebe ljubiti cijelu noć'

Foto: RTL
1/22
17.03.2020.
u 21:10

Vjenčanje drugog para spojenog od eksperata, umirovljenika Gordane Gašparić Vrbljanin i Milana Tokića, tek će se održati.

U drugoj epizodi showa 'Brak na prvu' rodila se ljubav na prvi pogled, ako je suditi po izjavama i emocijama koje su gledatelji mogli primijetiti između novih supružnika Gordane Marelli i Dejana Vukobratovića. A vjenčanje drugog para spojenog od eksperata, umirovljenika Gordane Gašparić Vrbljanin i Milana Tokića, tek će se održati.

U utorak navečer u showu 'Brak na prvu' gledatelji su svjedočili rađanju jedne ljubavi, one Gordane Marelli i Dejana Vukobratovića. Unatoč nervozi pred vjenčanje i dilemi koja je Gordani prolazila kroz glavu, mladenka se pojavila na svadbi te su i Goga i Dejan bili ugodno iznenađeni i zadovoljno su izrekli – „Uzimam!“, a pao je već i prvi poljubac!

„Srce mi je išlo 140 na sat! Nisam očekivala da ću se ja njemu svidjeti, niti da će se on meni svidjeti na prvu – u šoku sam!“, priznala je Gordana kada je ugledala svog budućeg supruga.

1/11

„Pet minuta sam bio malo u tremi dok svoju dragu nisam doveo za oltar i pogledao je u oči. A kad me je ona pogledala, pomislio sam – to je to!“, otkriva Dejan, koji nije skidao osmijeh s lica cijelu večer, baš kao ni Goga i svi uzvanici na svadbi.

„Mislim da su oboje bili iznenađeni onim što vide i da su na prvu kliknuli. Jednostavno su im se energije poklopile“, kazala je Dejanova mama Nevenka, oduševljena novom snahom, a Gogina mama Ljubica zetom.

I dok su se svatovi veselili, mladenci su postali umorni te su se povukli u svoje odaje na prvu bračnu noć.

„Ja ću tebe ljubiti cijelu noć! Sve što se treba dogoditi će se dogoditi“, rekao je Dejan svojoj dragoj Gordani, a ona je zaključila: „Dejan me definitivno izuo iz cipela večeras!“

Za to vrijeme, eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek odlučili su spojiti novi par – umirovljenike Gordanu Gašparić Vrbljanin i Milana Tokića.

„Ja se udajem za čovjeka kojeg uopće ne poznajem, a upoznat ću ga na vjenčanju!“, kazala je uzbuđeno Gordana svojoj prijateljici i kumi Zlatici, koja je priznala da je to jako hrabar potez.

Nakon što su oboje obavijestili svoje bližnje o svadbi i pronašli pravu odjeću za taj važan dan, stiglo je vrijeme za vjenčanje, a onda su krenule i Gordanine suze.

„Žao mi je što moji sinovi nisu ovdje, rade i znam da me podržavaju, ali mi je žao da nisu tu na ovaj dan. Jako je teško kad ne znaš tko stoji s druge strane, a meni je važno da me djeca podržavaju u ovoj avanturi“, izjavila je Gordana, koja je rano postala udovica, a podrška njezinih sinova puno joj znači.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:27 17.03.2020.

Žuta kuća na sjevernu glavnog grada!

DF
Debeli.febo
06:13 18.03.2020.

E,sada tko je tu lud,da li ja kojemu to baš i nije jasno ili ovi koji uskaču u brak za nekoga koga ne poznaješ i ženiš se iz dosade???

DU
Deleted user
22:20 17.03.2020.

Ovo je dno dna....nažalost ne mogu spriječiti ostale da gledaju, ali truditi ću se svim sredstvima :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije