Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva namjere

Klara Perko iz 'Lubav je na selu' otkriva gdje je nestala s farmerom Antom i kaže: On je moj cilj!

Foto: RTL
1/7
20.09.2023.
u 07:45

U busu sam puno pričala i naravno da se ne sjećam svega, ali rekla sam da će Ante biti moj. Jer zbog njega sam došla u 'Ljubav je na selu', a ja sam osoba koja uvijek želi ostvariti svaki svoj cilj. Ante je moj cilj! - naglasila je Klara

Nova sezona showa "Ljubav je na selu" tek je startala s prikazivanjem, a uzbuđenja na farmamam ne nedostaje. Na farmi Ante Munitića kandidatkinje su imale materijala za razgovor, a glavna tema im je bila Klara Perko i njezin odnos prema Anti.
Jasmina je primijetila kako je Klara otvoreno koketirala s Antom na zabavi koja je održana nakon što su farmeri odradili spojeve s kandidatkinjama.

- Klara je otvoreno koketirala i moram reći da je to već prelazilo u vulgarnost. Doslovno da se počela skidati. Koliko vidim, nije se opirao. Čim je ona svako malo rastvarala sako, dizala suknju, tako da očito mu je to odgovaralo - ispričala je Jasmina, a i natjecateljica Irena se oglasila o Klari i Anti. - Klara je još u autobusu rekla da će on biti njen i da će se ona udati i da ona ide kod njega na farmu i da je to to. Ona si je već zacrtala da ima svadbu - ispričala je pak Irena svoje viđenje cijele situacije između Klare i Ante.

U jednom trenutku Klara i Ante su nestali s tuluma, a Klara je sada ispričala što se dogodilo. Rekla je kako joj nije bilo dobro i da joj je Ante pomagao, a osvrnula se i na nagađanja kako se nešto među njima dogodilo. 

VEZANI ČLANCI

- Bio je to dan kad sam upoznala svog farmera. Bilo je tu uzbuđenja, stresa, svakom bi bila trema, pa čak i meni kojoj ovo nije prvo sudjelovanje u reality showu. Nije mi bilo dobro i Ante me pratio u sobu kao džentlmen. A što se tada i tamo dogodilo, to oduvijek i zauvijek znamo samo on i ja. - ispričala je za RTL Klara. Osvrnula se i na Ireninu izjavu o tome kako je u autobusu rekla da je Ante njen i da će se njih dvoje vjenčati. 

1/18

- U busu sam puno pričala i naravno da se ne sjećam svega, ali rekla sam da će Ante biti moj. Jer zbog njega sam došla u 'Ljubav je na selu', a ja sam osoba koja uvijek želi ostvariti svaki svoj cilj. Ante je moj cilj! - naglasila je Klara. Odgovorila je i na pitanje je li joj zasmetalo što je Jasmina komentirala da je njezino ponašanje bilo vulgarno. 

- Ne bi mi smetalo da je to komentar od neke osobe s kojom sam se sprijateljila u showu i koja mi je važna. Jasminino mišljenje me ni najmanje ne zanima - odgovorila je Klara. Dodala je kako Ante izgledom nije sto posto njezin tip, ali je drag i luckast poput nje.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije