Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduvijek bogati

Neki se bore, a nekima je dano: Ove zvijezde su rođene sa zlatnom žlicom u ustima

zvijezde
Foto: Pixsell
17.06.2015.
u 09:12

Ariana je rano počela zarađivati vlastiti novac, snimajući serije za Nickeldeon. No, bila je bogata i prije svega toga. Njezin otac Edward, šef je uspješne tvrtke Ibi Designs Inc

Iako su neki celebrityji odrasli u teškom siromaštvu te su se jako borili da dođu do vrha, ima i onih kojima jednostavno ide od rođenja. Provjerite koje velike zvijezde su rođene s puno, puno novca.

Miley Cyrus

Ova kontroverzna zvijezda odrasla je kao dijete bogatih roditelja. Njezin tata je Billy Ray Cyrus, slavni country pjevač pa je Miley bogata otad zna za sebe. Osim toga, vrata svijeta glazbe otvorena su joj oduvijek.

Robin Thicke

Pjevač je sin glazbenika Alana Thickea i glumice Glorije Loring. Otac mu je postigao svjetsku slavu, a majka je zarađivala na sapunicama. Robin je oduvijek živio dobro.

Ed Sheeran

I otac i majka ovog glazbenika uspješni su umjetnici. Njegov otac John je profesor i kustos, a majka Imogen izrađuje nakit. Imali su i svoju tvrtku, također vezanu uz umjetnine.

Ariana Grande

Ariana je rano počela zarađivati sama vlastiti novac, snimajući serije za Nickeldeon. No, bila je bogata i prije svega toga. Njezin otac Edward, šef je uspješne tvrtke Ibi Designs Inc.

Adam Levine

Njegov otac osnivač je M. Fredrica, odjevnog brenda. Adam je upoznao dvoje svojih kolega iz banda Maroon 5 dok je pohađao privatnu srednju školu.

Taylor Swift

Taylor Swift rođena je u bogatoj obitelji. Njezin tata je jako uspješan poslovni čovjek pa je pjevačica oduvijek okružena luksuzom. On je uložio je u njezinu izdavačku tvrtku prije nego se Taylor probila na tron svjetskih top ljestvica.

Kim Kardashian

Kim je rođena u bogatoj obitelji. Njezin pokojni otac Robert bio je jedan od najpoznatijih odvjetnika u Los Angelesu, a proslavio se braneći O.J. Simpsona. I nakon što se njezina majka Kris preudala, učinila je to ponovno s bogatim čovjekom pa je Kim dobila očuha Brucea Jennera.

>>Kako je Armani 'spustio' Kim Kardashian

>>Taylor Swift i Calvin Harris uživaju u bazenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije