Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirjana Antonović

Kićina fatalna crna žena javnosti je poznata po skandalu s poznatim folk pjevačem

Foto: Youtube Screenshot
1/7
20.06.2018.
u 14:30

Mirjana već duže vrijeme pokušava dokazati da je pjevač Miroslav Ilić, s kojim je bila u vezi početkom 80-ih, otac njenog sina Devina. Ilić odbija otići na test očinstva.

Lijepa crna žena kojoj je Kićo Slabinac 70-ih godina posvetio stihove pjesme "Zbog jedne divne crne žene" je Mirjana Antonović.

Fatalna crnka  posjetila je Zagreb i na Facebooku podijelila fotografije susreta s Kićom. Mirjanu je naš pjevač upoznao početkom 70-ih tijekom turneje u Americi i  odmah se zaljubio u nju i iako je imao velike planove za njih dvoje i vjerovao da će ta strast potrajati vječno, to se nije dogodilo.

Mirjana je inače poznata javnosti, točnije poznata je i po aferi s još jednim pjevačem Miroslavom Ilićem, a njihovu vezu obilježio je skandal vezan za skrbništvo.

 

 

 

 

Naime, Mirjana, koja inače živi u Americi, tvrdi kako je Ilić otac njenog sina Devina. Ilić već godinama odbija otići na test očinstva i zbog toga su Mirjana i Miroslav završili i na sudu. Mirjana je u svojoj ispovijesti medijima priznala kako je Miroslava Ilića upoznala 194. godine tijekom njegove turneje u Americi i upoznala ih je Lepa Brena.

U vezi su bili dvije godine i plod te ljubavi je, kaže Mirjana, njihov sin Devin kojeg  pjevač nije upoznao niti želi potvrditi da mu je otac. 

1/9

Komentara 16

LI
liliZG
16:55 20.06.2018.

"upoznala miroslava ilića 194.godine", ...jel to prije ili poslije krista?

DI
Diesel
15:00 20.06.2018.

Meni je prica super, a pjesma fantazija.

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
17:08 20.06.2018.

Jedan pepa, drugi pise pesme .... nekom zivot majka, nekom maceha ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije