Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresne scene

Tony Cetinski, Boris Rogoznica i Anđa Marić o slučaju Cesare

Foto: Pixsell
1/4
19.06.2018.
u 18:38

Razumijem da se ona za dijete bori, ali dijete ima pravo na tatu i mamu i ona ne smije rušiti sliku oca u djetetovim očima, rekla je Anđa Marić

Potresne snimke ovrhe nad malim Cesareom Avenatijem obišle su Hrvatsku, a o ovom slučaju, o kojem se već duže vrijeme piše, svoje mišljenje danas su dali i neki poznati.

Tony Cetinski je napisao na Facebooku sljedeće: Slučaj CESARE odnosno ovrha nad djetetom je stvarno sramota za HR pravosuđe. Da li gospodin otac stvarno misli da njegov sin neće prvom prilikom pobjeći natrag svojoj majci i koje su mu trajne traume nanesene?

VIDEO Uznemirujuće scene: Cesarea odveli od majke:

Na istoj društvenoj mreži o teškoj temi oglasio se i glazbenik Boris Rogoznica.

- Danas smo došli po Donata 3 sata ranije u vrtić, pošto više ni Doris ni ja nismo mogli normalno funkcionirati s dnevnim obavezama. Nadam se da će ovo moći razumjeti i oni koji nisu roditelji. Tko je pobogu kreator ovog suludog scenarija u Splitu? Tko je odlučio pozvati specijalce i provesti ovrhu nad djetetom? Zar je cijeli jedan kolektiv pristao biti sudionik tog (zlo)čina u zaštiti svojih radnih mjesta? Da li ste nakon tih scena išli nazad u ured, na ručak i nastavili kao da se ništa nije dogodilo? Ponekad zaista nije lako naći rješenje, ali ovako nešto.. Ovo je totalni poraz čovječanstva, zakonodavstva i degradacija ljudskog roda kao  inteligentnih bića..- napisao je suprug glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznice.

 

Dugu sudsku bitku za skrbništvo nad sinom vodila je i pjevačica Anđa Marić koja je za Prvi.hr komentirala ovu situaciju i rekla kako bi savjesniji roditelj trebao popustiti.

- Ako ne možeš očekivati od druge strane da će to napraviti, ti moraš to napraviti. Nema prebacivanja odgovornosti. Svi ljudi koji se razvode su puni bijesa i jedan drugome hoće nauditi. Tvoja odgovornost je da se središ i da što više izgladiš. Razumijem da se ona za dijete bori, ali dijete ima pravo na tatu i mamu i ona ne smije rušiti sliku oca u djetetovim očima. To se kad tad može vratiti.

1/18

Komentara 43

Avatar Golum
Golum
19:07 19.06.2018.

Andja Maric je najbolje opisala sta i kako jer je i sama vodila.bitku za dijete. Vrlo jednostavna stvar. Ne mozes zivjeti u Italiji i nakon rastave odvesti dijete samo tako u Bosnu i sakrivati se i sad ona ugrozena. Trebalo joj je uzeti dijete ali ne na ovakav nacin.

ZI
zizi10
19:14 19.06.2018.

bravo Anđa...a ostali bolje da šute kad ne razumiju ama baš ništa!

Avatar Burviles
Burviles
19:22 19.06.2018.

konačno je i taj cirkus u režiji besposličara završen,kakva je to mater koja otima dijete i onda se skriva i traži hajku prema ocu,imal je praf odvesti dijete iz ovog ludila !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije