Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 točaka optužbe

Kevin Spacey oslobođen je optužbi za seksualne prijestupe, glumac se rasplakao na sudu

Foto: reuters
1/7
26.07.2023.
u 16:09

U svom iskazu londonskom sudu, prošlog tjedna je Spacey rekao da je bio "shrvan" nakon što je optužen za seksualno prijestupe

Glumca Kevina Spaceya oslobođen je svih optužbi za seksualne prijestupe na sudu u Londonu. Sudilo mu se po 12 točaka optužnice za seksualne prijestupe protiv četvorice muškaraca između 2001. i 2013. kada su bili u 20-im i 30-im godinama. BBC prenosi kako je glumac bio jako emotivan i oči su mu bile suzne dok je sudac čitao kako je oslobođen krivnje. 

U svom iskazu londonskom sudu, prošlog tjedna je Spacey rekao da je bio "shrvan" nakon što je optužen za seksualno prijestupe. Oscarovac je rekao porotnicima suda u Southwarku da nije mogao vjerovati da bi mu bilo tko od osoba koje ga optužuju za ukupno 12 napada, "zabio nož u leđa". Spacey se izjasnio nevinim po svim točkama optužnice. Četiri podnositelja prijave protiv glumca rekla su da ih je Spacey agresivno pipkao, dok je jedan muškarac bio prisiljen na oralni seks.

VEZANI ČLANCI

U iskazu muškarac, koji je ostao anoniman iz pravnih razloga, optužuje Kevina da ga je "zgrabio poput kobre u kazalištu na West Endu i zasuo ga salvom gnjusnih komentara seksualnog sadržaja", piše BBC. Također, ispričao je da je hollywoodska zvijezda "smrdjela na alkohol" i da ga je "zgrabio takvom snagom da je bilo bolno". Tužitelj je na sudu izjavio da se nakon napada ukočio i odgurnuo glumčevu ruku. Njih dvojica navodno su bili sami. 

– Bio je agresivan. Nije me pokušao zavesti. Bio je ljutit. Kada je stigao u kazalište, smrdio je na alkohol. Izgledao je neuredno, nije se činilo da je bio naspavan – kazao je tužitelj i dodao da je bio zatečen grubim komentarima Spaceyja, rekavši da se osjećao vrlo neugodno. – Nitko nikada sa mnom nije tako razgovarao. Zlouporabio je svoj položaj. Nadam se da će učiniti pravu stvar. Ako se ispriča, možda ću odustati od optužbe – rekao je.

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

Komentara 5

MM
Mirko_Motika
17:30 26.07.2023.

znači uništena mu je karijera zbog ničega

IV
ivangs
17:21 26.07.2023.

To sa tim sexualnim optužnicam to je takva glupost.

Avatar southman
southman
19:55 26.07.2023.

Uništili.mu život i.zdravlje. i što.sad. Šta je tu je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije