Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mykonosu

Ivana Knoll partijala s košarkašem Shaquilleom O'Nealom: 'Toliko je visok da ne stane u fotku'

Foto: Instagram
1/27
26.07.2023.
u 13:20

Ivana se sada nalazi na grčkom Mykonosu gdje se nastavila družiti s mnogim poznatim licima. Sinoć je 'zapalila' noćni klub u društvu umirovljenog košarkaša Shaquillea O'Neala (51).

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll (30) svoje obožavatelje često oduševljava svojim vrućim izdanjima, a osim predanog navijanja za reprezentaciju u posljednje vrijeme puno i putuje te promovira svoju kolekciju kupaćih kostima. Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, koje se odvilo prošle zime, Ivana je otišla u Miami gdje je radila na promociji svoje linije, a tamo se i družila s nekim poznatim licima. 

Iz Miamija se vratila kako bi podržala vatrene u Ligi nacija, a zatim se uputila na Ibizu gdje se družila s brojnim poznatima. Samo neka od imena kojima je u kanadska DJ-ica Blondish i mlada zvijezda Cityja, nogometa Erling Haaland (22). Nakon Ibize uživala je u Cannesu, a sada se nalazi na grčkom Mykonosu gdje se nastavila družiti s mnogim poznatim licima. Sinoć je 'zapalila' noćni klub u društvu umirovljenog košarkaša Shaquillea O'Neala (51). 

- Shaq ne stane u fotografiju - napisala je Knoll uz objavu na kojoj pozira kraj košarkaša višeg od dva metra. Knoll je također snimila košarkaša kako pozdravlja posjetitelje kluba s pozornice. 

- Oboje ste nevjerojatni i velike poznate face - napisao je Ivanin obožavatelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Atraktivna Ivana nosila je rupičasti top s prorezima koji je jedva obuzdao njezin bujni dekolte, a košarkaš je bio u sivoj potkošulji. Ako je suditi po njezinim objavama, prije nego što je zaplesala u noćnom klubu, Ivana je dan provela sunčajući se uz bazen.

-  Ja sam stigla, ali moja prtljaga nije. Svaki let ista priča. Što se događa? - napisala je uzrujana Ivana.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ivana je često objavljuje vruće fotografije i videozapise, a iako joj je  Instagram nedavno uklonio video u kojem je na plaži istaknula svoju stražnjicu te su ocijenili kako takav sadržaj nije u skladu s vrijednostima ove društvene mreže, Ivana se na to ne obazire i svojim obožavateljima, kojih na Instagramu ima 3.3 milijuna, i dalje objavljuje atraktivne fotografije.

VIDEO Preminuo Marko Babić: Borbu sa sarkomom nažalost nije izdržao

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Behemot
Behemot
13:51 26.07.2023.

Najbolje je da su joj roditelji ponosni i podupiru je :D

JW
Jim West
13:43 26.07.2023.

Konačno, Hrvatica kakvu bismo svi htjeli!

Avatar ZLO
ZLO
14:00 26.07.2023.

Pazi, da je partijala..jel to bilo poslovno partijanje, ili onako kad si na odmoru. Taj mi je detalj promakao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije