Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo kelly!

Smrznula salo pa našla novog dečka

kelly brook
Foto: Instagram
1/7
07.04.2015.
u 13:27

Čini se da pada na mišičave ljepotane, jer i njezin novi dečko podsjeća na bivšeg Davida McIntosha. Jeremy Parisis inače je Francuz i njezin je trener

Kelly Brook nedavno je smrznula salo kako bi se što lakše dovela u top formu, a sada se pojavila u javnosti s novim dečkom.

Čini se da pada na mišičave ljepotane, jer i njezin novi dečko podsjeća na bivšeg Davida McIntosha. Jeremy Parisis inače je Francuz i njezin je trener. Dugo vremena s njim se provodila u Los Angelesu, a onda je on za Uskrs doputovao u London kako bi proveo uskrsne praznike s Kelly. Upravo na treninzima su se upoznali, a njegova prisutnost motivirala ju je da vježba i pojavljuje se na satovima.

Jedva je čekala, kažu njeni prijatelji, da ga dovede u London i upozna s prijateljima. I pritom konačno ima savršen mir, budući da se McIntosh preselio u Sydney pa se ne mora susretati s njim dok je u rodnom gradu.

>>Hollywood je okrutan! Kelly Brook otišla u kliniku za smrzavanje sala!

>>Seksi manekenka objavila vruće fotografije!

Komentara 1

JO
joshua
17:37 07.04.2015.

Ako su te dvije činjenice u izravnoj (uzročno-posljedičnoj) vezi kao što naslov sugerira, je li takav luzer uopće vrijedan nalaženja? I znači li to da mi, ostali, ako ne izrežemo salo (ili mozak, ili cice, ili usta...) nemamo izglede naći novog dečka? Što je zapravo autor, pardon, VLM, htio poručiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije