Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buga marija šimić

Kći naše poznate glumice pozirala s dečkom: 'Inače sebe uvijek kritizira'

Foto: Krešimir Brković
1/7
05.07.2022.
u 19:30

Fotografija je očito snimljena u izlasku jer su oboje pomno dotjerani - Toni u tamnom odijelu s bijelom košuljom i leptir-mašnom, a Buga Marija u crnoj haljini, raspuštene kose i crvenim ružem na usnama.

Buga Marija Šimić (28), diplomirana solo pjevačica i glumica te kći poznatog glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića, na svom je društvenim mrežama pozirala s dečkom, kolegom, opernim pjevačem Tonijem Nežićem.

Fotografija je očito snimljena u izlasku jer su oboje pomno dotjerani - Toni u tamnom odijelu s bijelom košuljom i leptir-mašnom, a Buga Marija u crnoj haljini, raspuštene kose i crvenim ružem na usnama.

- Kaže Toni da smo tu dosta zgodni, a obzirom da uvijek inače sebe kritizira na našim fotkama, zaslužila je bit na feedu - napisala je Buga pored fotografija.

Inače, baš joj je dečko Toni bio najveća podrška nakon što joj je dijagnosticiran ADHD, poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje ili poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću, a nedavno je pratiteljima otkrila kada je krenuo njezin put do dijagnoze.

-Bok, ja sam Buga i imam ADHD. Prije par dana dobila sam službenu dijagnozu. F 90.0.. Tko bi tako malo znakova može donijeti toliko olakšanja. "Dijagnoza" zvuči strašno i kao nešto čemu se ne bi trebao veseliti. Pa ipak - kad sam pročitala službeno da je to to - odahnula sam i nasmijala se. Sad mi se objasnilo tako puno stvari. I mogu se prestati kriviti za puno stvari. A najbolje od svega - sad napokon mogu naučiti i shvatiti kako moj mozak funkcionira i to primijeniti, što znači da će se kvaliteta mog života, posla, odnosa - podići na novu razinu. Dijagnoza što se tiče mentalnog zdravlja nije strašna niti te zatvara u kutije. Dijagnoza je ta koja daje slobodu. Jer kad znaš što ti je - onda možeš nešto i poduzeti. Možeš naučiti to navigirati, a onda se otvara jedan cijeli novi svijet- samo je dio objave.

Inače, Buga je sa samo 6 godina debitirala je u zagrebačkom HNK u operi Madame Butterfly, a gotovo 22 godine poslije na istu je pozornicu stala kako bi preuzela nagradu hrvatskog glumišta za najbolje žensko glumačko ostvarenje, i to u predstavi za djecu i mlade "Sunce djever i Neva Nevičica" Kazališta Mala scena koje je preuzela nakon što su njezini roditelji preselili u Kinu. 

VIDEO>>Miša Grof: 'O ovome šutim godinama, Nikolina je iscenirala pljačku', Nikolina Ristović: 'Moji odvjetnici uskoro će se svima obratiti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije