Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bolnici je

Kći Ivana otkrila zdravstveno stanje legendarnog pjevača Miše Kovača

Foto: Screenshot
1/12
26.11.2021.
u 13:15

Mišo je u srijedu navečer završio u bolnici nakon što je imao visoku temperaturu. Liječnici navodno sumnjaju na početak upale pluća.

Nakon vijesti da je legendarni pjevač Mišo Kovač (80) u srijedu prevezen u splitsku bolnicu na Firulama na odjel Pulmologije nakon što je imao visoku temperaturu, o njegovu stanju oglasila se i njegova kći, pjevačica Ivana. Za Story.hr kratko je komentirala očevo zdravstveno stanje. „On je dobro“, poručila je. 

Inače, u srijedu je po legendu hrvatske glazbe došla hitna pomoć. Liječnici, navodno, sumnjaju na početak upale pluća kod pjevača, a on i supruga Lidija testirani su na koronavirus te imaju negativne nalaze

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca Mišo je zbog respiratornih problema također završio u bolnici, no nakon par dana pušten je na kućnu njegu. Ovo nije prvi put da je završio u bolnici zbog toga. Prije dvije godine je bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Neposredno prije toga, legendarni pjevač je na svom posljednjem velikom koncertu, održanom 22. prosinca u Splitu pred 12.000 obožavatelja, izašao s temperaturom višom od 39 stupnjeva.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Ključne riječi

Komentara 1

TR
tratincica68
13:59 28.11.2021.

Jel su se kceri smanjile sto kosare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije