Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mari za komentare

Kći Heidi Klum (18) odgovorila na kritike nakon kampanje u donjem rublju: 'Ne vidim problem, divno smo se provele‘

Foto: Instagram
1/10
06.11.2022.
u 22:00

Leni, koja se zbog odlaska na koledž nedavno preselila iz Kalifornije u New York sada je odgovorila na kritike i otkrila kako se osjeća nakon snimanja kampanje.

Njemačka manekenka Heidi Klum (49) i njezina kći Leni (18) snimile su zajedničku kampanju za talijanski brend donjeg rublja Intimissimi koja je podijelila mišljenja je reklama primjerena. Dio obožavatelja oduševljen je ovom suradnjom, dok drugi ne odobravaju ovakve fotografije pa su uputili lavinu kritika slavnoj manekenki.

Leni, koja se zbog odlaska na koledž nedavno preselila iz Kalifornije u New York sada je odgovorila na kritike i otkrila kako se osjeća nakon snimanja kampanje.

-Iskreno, nisam se previše bavila reakcijama. Sve u svemu, ja sam zadovoljna. I provela sam nevjerojatan dan sa svojom mamom- rekla je Leni koja je krenula stopama svoje majke, a već je nekoliko puta govorila koliko je sretna zbog svih savjeta koje joj daje.

- Sretna sam baš zbog svega što mi pruža. Mogla bih nabrajati unedogled. Uvijek mi govori da se moram zabaviti, da moram i sama biti zabavna, energična, osjetiti uzbuđenje zbog onog što radim- objasnila je Leni.

Među brojim kritičarima bili su popularni mediji i časopisi. People je tako napisao kako ''majka i kći nastavljaju dominirati modnom industrijom'', dok je najdalje otišao Daily Mail čija je novinarka napisala kako reklama u kojoj Heidi i Leni skakuću u donjem rublju, pune samopouzdanja i bliske smatra incestuoznom.

-Ne biste to baš nazvali majčinskom ljubavlju. Kao još jedan dokaz da modni svijet nema granica, Heidi Klum pozirala je u nizu soft-core slika sa svojom kćeri tinejdžericom Leni ljubeći se s njom u jednom kadru, trljajući se grudnjak o grudnjak u drugom- objavio je Daily Mail. 

Jedan od najglasnijih kritičara bio je radijski i TV-voditelj Howard Stern koji je u svojoj emisiji kampanju za donje rublje majke i kćeri proglasio neprimjerenom.

- Pogledao sam i pomislio: "Ovo je tako je...o pretjerano. To je tako neprikladno. Ali ne možete prestati gledati. Sve to izgleda kao vruća fantazija nekog tipa. Ljube se i drže jedna drugu, skakuću...- rekao je voditelj s kojim su se složili i korisnici društvenih mreža.

''Ne bih pozirala u seksi donjem rublju sa svojom mamom'', ''Čudno je seksualizirati svoju kćer u trenutku kada postaje punoljetna'', pisali su kritičari.

Leni je Heidina kći koju je dobila u vezi s Flavijem Briatoreom, a Seal je kada se vjenčao s Heidi posvojio Leni i u njezinim službenim papirima je upisan kao njezin otac. Leni je krenula majčinim stopama pa je ove godine plijenila pažnju na reviji Dolce&Gabbane nakon što je debitirala na Tjednu mode u Berlinu. Također, snimila je i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany, a ne skriva kako joj je majka najveća podrška.

VIDEO Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu: 'Pobijedila je na Noći vještica'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije