Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška dijagnoza

Kći Brucea Willisa: Ignorirala sam bolest, mislila sam da ga više ne zanimam jer ima novu djecu

Foto: Instagram
1/7
01.06.2023.
u 13:00

Naime, Willisu je prvo dijagnosticirana afazija, a kasnije i frontotemporalna demencija. Kako ima veliku obitelj, a glumačkim poslom bave se i njegova djeca te su neki od njih javne osobe, fanovima otkrivaju detalje o njegovu stanju, ali i kako je na njih utjecala Willisova dijagnoza.

Jedan od najpoznatijih hollywodskih glumaca Bruce Willis u posljednjih nekoliko godina u fokusu je medija zbog teške dijagnoze s kojom se bori. Naime, Willisu je prvo dijagnosticirana afazija, a kasnije i frontotemporalna demencija. Kako ima veliku obitelj, a glumačkim poslom bave se i njegova djeca te su neki od njih javne osobe, fanovima otkrivaju detalje o njegovu stanju, ali i kako je na njih utjecala Willisova dijagnoza. 

Vrlo otvorena po tom pitanju njegova je kći Tallulah koja puno vremena provodi s ocem. Sada je progovorila o počecima bolesti i znakovima koji su se tada javljali, a obitelj ih je ignorirala. 

"Znala sam da nešto nije u redu već dulje vrijeme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagiranja, što je cijela obitelj pripisala hollywodskom gubitku sluha" kazala je Tallulah. Dodala je i da su mu nekoliko puta ponavljali da glasnije govori. Članovi obitelji za sve su krivili film 'Umri muški'. 

Ona sama mislila je da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva jer je s novom ženom dobio dvoje djece.

VEZANI ČLANCI:

"Dobio je dvoje djece s mojom pomajkom Emmom Heming Willis, a ja sam mislila da je izgubio zanimanje za mene. Ovo je bilo toliko daleko od istine, moj adolescentni mozak mučio se s krivom matematikom: "Nisam dovoljno lijepa za svoju majku, nisam dovoljno zanimljiva za svog oca". kazala je. 

Priznala je i da nije ponosna na to što je poricala znakove bolesti svog oca i izbjegavala suočiti se s istinom. Tvrdi da je razlog tome bio i taj što se istodobno borila s teškim poremećajima. 

"Dok sam se ja borila s dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se potiho borio", kazala je. 
Uspjela se izvući iz ralja poremećaja u prehrani, a sada slobodno vrijeme provodi s ocem, što potvrđuju i objave na njenim društvenim mrežama. Brucea iz vida ne ispuštaju ni dugogodišnji prijatelji, a ni bivša supruga Demi Moore. 

VIDEO Nina Violić odala Nevenu Ciganoviću: 'I danas me žene zovu i govore da su držale moju sliku na zidu'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije