Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid komunikacije

Kćeri Demi Moore žele sudski mami zabraniti da im prilazi

demi moore
pixsell
17.07.2012.
u 11:32

Rumer (23), Scout (20) i Tallulah (18) mami su rekle kako žele mamu a ne sestru koju moraju tješiti zbog ljubavnih problema.

Kćeri Demi Moore zahladile su odnose s poznatom glumicom, ne odgovaraju na njezine telefonske pozive i navodno žele od suda zatražiti da zabrane Demi da im prilazi.

– Rumer (23), Scout (20) i Tallulah (18) prije nekoliko dana jasno su mami rekle da ne žele komunicirati s njom dok svoj život ne dovede u red, ali Demi ih nije poslušala i zove ih svaki dan po nekoliko puta, šalje im mailove i SMS-poruke na koje joj djevojke ne odgovaraju – otkrio je prijatelj obitelji.

Prije desetak dana Rumer, Scout i Tallulah odlučile su prekinuti komunikaciju s mamom jer se ne mogu nositi s njenim depresivnim stanjem u koje je zapala nakon prekida s Ashtonom Kutcherom te su joj kazale da žele mamu, a ne sestru koju moraju stalno tješiti zbog ljubavnih problema.

– Demi se pokušava koncentrirati na posao, ali ova ju je situacija jako pogodila i trudi se izgladiti svađu sa kćerima – izjavio je prijatelj glumice.

Ključne riječi

Komentara 4

DI
duncan_idaho
14:36 17.07.2012.

Ali pare može uredno slat i dalje

PO
podravacc
21:00 17.07.2012.

pa kakav je to "prijatelj obitelji" koji razgovara sa novinarima o njihovim problemima...

LI
liliZG
11:07 18.07.2012.

ženi očito treba psihijatrijska pomoć, a njene drage kćeri umjesto da joj pomognu "cipelare ju dok leži", da se tako izrazim..........i to sve naravno u javnosti......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije