Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak

Kate Middleton izašla je iz bolnice nakon operacije abdomena, poznato je kada se vraća kraljevskim dužnostima

Foto: Reuters
1/10
29.01.2024.
u 14:36

Princeza od Walesa vratila se kući u Windsor kako bi nastavila svoj oporavak,  koji zasad dobro napreduje.  Princ i princeza zahvalni su cijelom timu klinike, posebno predanom medicinskom osoblju, na brizi koju su pružili princezi, piše u izjavi koju je palača objavila

Kate Middleton (42) danas se vratila kući u Windsor iz bolnice gdje je prije dva tjedna bila na operaciji abdomena, te se očekuje da će se princeza od Walesa svojim službenim obvezama vratiti tek nakon Uskrsa. 

Glasnogovornik Kensingtonske palače u izjavi koju je poslao javnosti je istaknu: Princeza od Walesa vratila se kući u Windsor kako bi nastavila svoj oporavak,  koji zasad dobro napreduje.  Princ i princeza zahvalni su cijelom timu klinike, posebno predanom medicinskom osoblju, na brizi koju su pružili princezi. Obitelj Wales je zahvalna i za brojne dobre želje koje su primili iz cijelog svijeta.

- Na temelju trenutnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti na dužnost prije Uskrsa - prije nekoliko dana su napisali u priopćenju iz Palače te dodaliu da je operacija bila planirana. Osim toga, kazali su i da operacije ne uključuje karcinom, no nisu otkrivali više detalja. BBC ističe i da zbog duljine boravka u bolnici i izjave Palače se može zaključiti da je Kateino stanje ozbiljno. Osim toga, broj svojih obveza smanjit će i princ William, a tijekom princezina boravka u bolnici neće obavljati službene dužnosti.

U međuvremenu i kralj Charles III je primljen u istu bolnicu kao i supruga njegovog sina Williama. On je u petak bio podvrgnut rutinskoj operaciji prostate, a na dan dolaska u bolnicu posjetio je Kate. Charlesa je u privatnoj bolnici nakon zahvata posjetila i njegova supruga Camilla, a prilikom izlaska iz bolnice bila je dobro raspoložena. Osoblju u bolnici je rekla kako se njezin suprug osjeća dobro. 

Glasnogovornik Buckinghamske palače prethodno je rekao da je kralj 'primljen u londonsku bolnicu na planirano liječenje' te su se zahvalili svima na lijepim željama za kraljevo brzo ozdravljenje. 

VIDEO Baby Lasagna priznao: 'Jako sam anksiozan'

 

 

Komentara 1

TR
Tripoli
21:36 29.01.2024.

Kak je bilo drugo jutro...jel imala stolicu i ako da koje boje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije