Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I GLUMICA I DIZAJNERICA

Katarina Baban: Imala sam tremu prije nego što sam se počela baviti modom

katarina baban
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/11
18.10.2017.
u 08:20

Protiv zimskog sivila odlučila sam baviti se vedrim bojama, kaže dizajnerica čije haljine nose Jelena Rozga, Sonja Kovač, Doris Pinčić...

Mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom Katarina Baban, ovih je dana lansirala svoju kolekciju za jesen/zimu 2017.

- Želja mi je bila osmisliti kolekciju koja bi, na neki način, prkosila uvriježenom mišljenju da zimska odjeća mora biti teška, u ozbiljnim tonovima. Moja je filozofija upravo suprotna – protiv zimskog sivila treba se boriti vedrim bojama i uzorcima te ponajprije pozitivnom energijom!

Moda je zabava!

Moda treba donijeti zabavu i veselje, stoga se nadam da će moja kolekcija izmamiti osmijeh i pozitivno raspoloženje svim djevojkama i ženama koje se pronađu u nekom “Lilith” komadu – rekla je Katarina. Otkrila je da je odjeću kreirala za sve dotjerane žene, neovisno o dobi ili prilici za koju se žele odjenuti. - Ideja moje kolekcije je izmamiti ženstvenost i sofisticiran stil koji će je slijediti u svako doba dana i u svakom društvu. Uostalom, naša je odjeća na neki način i odraz našeg unutarnjeg ja –kaže.

Nova modna priča Katarine Baban po prvi put, osim haljina, donosi i kaputiće i jakne, a od materijala neizostavni su čipka i viskoza. - Iako sam na početku, priznajem, imala malu tremu, moram reći da sam uživala u osmišljavanju ovog dijela kolekcije. Upravo su jakne i kaputi prvo na što pomislimo kada spomenemo zimsku odjeću, stoga me izrada lijepih, a istovremeno toplih i ugodnih komada u materijalima pastelnih boja i nježnim uzorcima posebno inspirirala – priznala je Katarina.

Podrška kolegica

- Sretna sam što su moju kolekciju prepoznale moje brojne kolegice kao što su Petra Kraljev, Doris Pinčić Rogoznica i Sonja Kovač, ali i neke druge dame iz svijeta estrade kao što je Jelena Rozga. Upiti pristižu sa svih strana, što me iznimno veseli i daje mi motivaciju za dalje – rekla je Katarina koja se nastojala ravnati prema prihvatljivim okvirima kada su u pitanju cijene odjevnih komada. Cijene se kreću od 500 kuna za košulje do 1800 kuna za kapute. Iako se aktivno posvetila modi, Katarina se i dalje bavi glumom. U posljednje je vrijeme zamijenila male ekrane kazališnim daskama, ali je sigurna da će ponovno stati pred kamere.

- Televizija je svijet za sebe i ne sumnjam da ću mu se jednom vratiti, no ne još. Kao što je i moja modna priča pokazala, ne bojim se novih iskustava te se radujem svakom novom danu – rekla Katarina.

Komentara 1

MU
mulag
09:59 18.10.2017.

ti i moda ko krava i balet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije