Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadruga

Kamere su sve zabilježile: poseksali se pred svima

Zadruga 2
Foto: Screenshot
1/3
02.11.2018.
u 09:04

Iduće jutro Marko je otkrio da nikada ne bi imao ništa ozbiljno sa starletom jer, kako kaže, voli svoju djevojku

U srbijanskom reality showu ''Zadruga'', starleta Jelena Krunić i pjevač Marko Petrušević Petrući imali su "žestoku akciju" u spavaćoj sobi, a cimeri su bez srama gledali njihov čin.

Iduće jutro Marko je otkrio da nikada ne bih imao ništa ozbiljno sa starletom jer, kako kaže, voli svoju djevojku. Naime, Marko je prije ulaska otkrio kako ima djevojku te da ne postoji šansa da će je prevariti.

– Ne vjerujem da se to događa. Pustite ljude da se seksaju. Vidjela sam kako ulazi – samo su neki od komentara zaprepaštenih Zadrugara.

Jedan sudionik odlučio je otići korak dalje te se uvjeriti da je vruća akcija stvarna. Nekoliko puta zavirio je ispod njihova jorgana, ali Jelena i Marko nisu se uzrujali već su bez srama nastavili s akcijom.

– Nikada niste vidjeli seks? – uzvratila je kontroverzna Jelena.

Pogledajte glumice koje su svoja lica uništila botoxom:

Ključne riječi

Komentara 21

BE
berija
09:44 02.11.2018.

Koji psihički problem imate vi u Večernjem pa nam i ove gluposti prenosite? Jeste li normalni? Je li to novinarstvo čiju slobodu treba štiti? Je li ovo kritičko preispitivanje događanja u društvu? Je li autor ovog "članka" netko koga bih trebao braniti?

Avatar tetina
tetina
10:10 02.11.2018.

Zato što takozvani „novinari“ nisu novinari. Uglavnom su studirali marksizam i politologiju. Žrtve su destruktivnoga posrbljenog obrazovnog i odgojnog sustava i zlurade teze svojih mentora da moraju živjeti za bratstvo i jedinstvo i širenje samu... Ova prikazala u VL susu protiv države, nacije, identiteta, vjere, profita i rada u svrhu stjecanja imovine i vjerovanja u pojam „hrvatski san“.

Avatar tetina
tetina
10:13 02.11.2018.

Pa kako nas svakodnevno ne ",informisete" s nečim ili s nekim iz Italije, Mađarske ili Slovenije... hebe te nas s tom srpskom propagandom misleći kako ćete osvoji u miru što niste u ratu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije