Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi look

Kakvo elegantno izdanje: Pogledajte kako je Indira Levak izgledala 2006. godina na jednom vjenčanju

Beograd: Indira nastupila na splavu Port
Foto: Antonio Ahel
1/8
24.10.2022.
u 16:51

Na to vjenčanje došla je u elegantnoj i dekoltiranoj haljini i imala je tada dugu kosu, a sada je već godinama vjerna svojoj kratkoj, dječačkoj frizuri.

Indira Levak jedna je od glazbenica s naše estrade koja je tijekom karijere prošla brojne transformacije, a u javnosti su se sada pojavile fotografije iz rujna 2006. godine kada je Indira bila jedna od uzvanica na vjenčanju svog kolege iz benda Colonia, Borisa Đurđevića. Na to vjenčanje došla je u elegantnoj i dekoltiranoj haljini i imala je tada dugu kosu, a sada je već godinama vjerna svojoj kratkoj, dječačkoj frizuri i kako je isticala u brojnim intervjuima odluka da se ošiša na kratko bila joj je jedna od boljih. 

07.09.2006., Zagreb - Vjencanje clana grupe Colonia Borisa Djurdjevica i Medeje Mozanic u crkvi sv. Franje Ksaverskog. Indira i Narcis Mujkic. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

- Uh, naravno da je bilo kikseva, ali to je normalno i događa se svima. S godinama odrastemo, sazremo i naučimo mnogo toga, pa i kako se šminkati, što nam stoji, a što ne. Slike s početka karijere me zabavljaju i podsjećaju na sjajna vremena - rekla je Indira jednom prilikom odgovarajući na pitanje kako gleda na svoje modne promašaje. Na vjenčanju kolege Đurđevića prije 16 godina došla je u pratnji tadašnjeg supruga Narcisa Mujkića od kojeg se rastala 2010. godine nakon devet godina braka.

Pjevačica je drugu bračnu sreću pronašla uz supruga Miroslava Levaka koji je bivši prvak u bodybuilding. Indira i Miro su najprije bili prijatelji i upoznali su se u teretani, a s vremenom se rodila i ljubav koju su 2014. godine okrunili brakom. Vjenčali su se na imanju vinarije Coner u blizini Bjelovara, a vjenčanje je bilo intimno u krugu bliskih članova obitelji i prijatelja. Indira je nosila čipkastu vjenčanicu bez rukava modne kuće Sposa, dok je Miroslav nosio klasično crno odijelo.

VIDEO Halid Bešlić doživio je prometnu nesreću, a potom otkrio i detalje: 'Sve se dogodilo prije dva sata'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojans
17:33 24.10.2022.

Ma ni na večeru sa muškobanjom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije