Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji

Kako dobro Rihanna izgleda u njegovu društvu!

rihanna
Foto: Instagram
29.01.2014.
u 19:08

Rihanna se napokon na društvenim mrežama pojavila u pristojnom izdanju. Naravno, radi se o službenom javnom pojavljivanju, lijepa pjevačica pojavila se u emisiji 'Good Morning America'...

Rihanna se konačno na društvenim mrežama pojavila u pristojnom izdanju. Naravno, riječ je o službenom nastupu – lijepa pjevačica nastupila je u emisiji Good Morning America. Uz nju, gostovali su i glumci iz serije Puna kuća - John Stamos, Dave Coulier i Bob Saget.

Na nekoliko fotografija su glumci i simpatična pjevačica zajedno su pozirali, plazilii jezike, zabavljali okupljene, a fotografije su objavljene na Twitter-računu emisije. No, najviše pažnje dobila je preslatka fotografija na kojoj Rihanna pozira s Johnom Stamosom.

Prezgodni glumac dvostruko je stariji od pjevačice, no to ne umanjuje njegov šarm. Mora se priznati da sjajno izgledaju zajedno.

>>Shakira i Rihanna nježno se miluju na provokativnoj naslovnici

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
21:15 29.01.2014.

hmmm...ova perika I ne izgleda lose...puno bolje od one u badicu na barbudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije